Teoretyczny pierwszy dzien spodziewanej miesiaczki...
-
Dzis pierwszy dzien spodziewanej miesiaczki...Ale narazie cisza..Temp skacze...Ja nie testuje bo sie boje bo skoro temp lata to chyba nie ma sensu...Czy ktoras staraczka w dniu spiodziewanej miesiaczki miala negatywny test ale i tak byla w ciazy?
-
Ja już chciałabym wiedzieć. Jeżeli nie jestem w ciąży to niech ta @ jak najszybciej przyjdzie i niech się zacznie nowy cykl. Lipiec był moim pierwszym miesiącem starań, ale bez mierzenia temperatury. W sierpniu zamierzam wziąć się za to porządnieLili
-
Ja kochane ostatnio mialam cykl 43 dni testy wychodzily mi negatywnie ,nie czulam sie wogole na miesiaczke. Po paru dniach pojechalam do lekarza to na usg zobaczyla cos i powiedziala mi ze z tego napewno bedzie ciaza bralam luteine i za tydzien pojechalam do kontroli. Okazalo sie ze po ciazy ani sladu zato zrobila mi sie cysta na jajniku. Luteine odstawilam i miesiaczke dopiero dostalam po9 dniach. Teraz za to mialam cykl 23 dniowy i znowu mnie bola piersi jak na @ wiec moja cysta troche broi ale juz jest mala i znika. Czasmi zdazaja sie jakies male zaburzenia hormonalne dziewczyny ale przy wizy ie u gin powiedzcie o tym idzcie na bete i bedziecie wiedziec wszystko.
-
Dzięki Czarna 88. Myślę że poczekam jeszcze do końca tygodnia i pójdę do lekarza. Zaczynam się zastanawiać czy to nie jest cykl bezowulacyjny, zwłaszcza że byłam u gina w 10 dc i powiedział że nie ma pęcherzyka dominującego. Stwierdziłam wtedy że chyba się pomylił bo testy owu wyszły pozytywnie (przez ponad 10 dni), śluz nie był wprawdzie rozciągliwy, ale był wodnisty, no i mam zwykle cykle 32 dniowe, więc stwierdziłam że pęcherzyk jeszcze zdąży dojrzeć. Widzę jednak że to chyba ja się pomyliłam.
Czy któraś z was wie jak wygląda cykl bezowulacyjny i kiedy po nim następuje owulacja, bo ja czytałam że nawet podczas najbliższego krwawienia, które niekoniecznie uznaje się za okres ?Lili -