X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Test 10 dni po
Odpowiedz

Test 10 dni po

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2019, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Róża 1 wrote:
    Trzymam kciuki aby się udało
    Dziękuję u mnie jest ten problem że nw kiedy owu była. Rzadko robiłam testy owu i chyba przegapilam a of zmieniał mi już tyle razy termin owulacji. Kalendarzyk pokazuje 6 dni spóźnienia. A według cb kiedy mogłam mieć owu zerkniesz?

• Róża 1 Ekspertka

Wysłany: 3 marca 2019, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonexxx wrote:
    Dziękuję u mnie jest ten problem że nw kiedy owu była. Rzadko robiłam testy owu i chyba przegapilam a of zmieniał mi już tyle razy termin owulacji. Kalendarzyk pokazuje 6 dni spóźnienia. A według cb kiedy mogłam mieć owu zerkniesz?
    Zerknę tylko pokaż wykres

• Gosia1 Nowa

Wysłany: 3 marca 2019, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ja dzisiaj 10 dzień zrobiłam test owu wydaje się być pozytywny staramy się od 4 lat ale dopiero teraz zaczęłam na ovufrend

• Róża 1 Ekspertka

Wysłany: 3 marca 2019, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia1 wrote:
    Witam ja dzisiaj 10 dzień zrobiłam test owu wydaje się być pozytywny staramy się od 4 lat ale dopiero teraz zaczęłam na ovufrend
    To trzymam kciuki

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2019, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia!

• Róża 1 Ekspertka

Wysłany: 5 marca 2019, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia1 wrote:
    I jak tam Gosia?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2019, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak dziewczyny przyszla @?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2019, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 22:11

• Róża 1 Ekspertka

Wysłany: 7 marca 2019, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinaa90 wrote:
    U mni 10po i walczę ze soba żeby nie zrobić testu, mam długie cykle wiec teoretycznie powinnam dopiero 13...
    Trzymam kciuki

Malinaa90 lubi tę wiadomość

• Sylwia2325 Debiutantka

Wysłany: 9 marca 2019, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 7 dpo test owulacyjny był pozytywny i tak codziennie. Dzisiaj jest 11dpo i owulacyjny aż fioletowy. Kreska kontrolna przy nim blada. Myślicie, że mogę już testować ciążowym? Poza tym może sobie wkręcam, ale czuje się poddenerwowana i mam dziwne uczucie w podbrzuszu. Nie boli mnie, ale tak jakbym czuła, że coś tam się dzieje.. chyba świruje...

• LaBellePerle Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2019, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia2325 wrote:
    U mnie 7 dpo test owulacyjny był pozytywny i tak codziennie. Dzisiaj jest 11dpo i owulacyjny aż fioletowy. Kreska kontrolna przy nim blada. Myślicie, że mogę już testować ciążowym? Poza tym może sobie wkręcam, ale czuje się poddenerwowana i mam dziwne uczucie w podbrzuszu. Nie boli mnie, ale tak jakbym czuła, że coś tam się dzieje.. chyba świruje...
    dziewczyny, ale jak mówicie o dniach po to po czym? po owulacji?

Ciasteczkoo, Murzynek, Kokoszka lubią tę wiadomość

preg.png

17.04.2023 14:00 - Amelia, 4060g, 51 cm SN
    14.10.2021 13:54 - Oliwia, 4150g 53cm SN
    27.09.2020 0:55 - Wiktoria, 1150g, 36 cm CC

"Nie ma takiego cierpienia, którego miłość nie byłaby w stanie uleczyć"

9.10.2018 biochem.
    10.02.2019 18tc (*) Oliwia
    3.10.2019 20tc (*) Gabriela
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ