X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Test beta hcg z krwi 6 dni po OWu
Odpowiedz

Test beta hcg z krwi 6 dni po OWu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • WredbaZołza Nowa

Wysłany: 20 lutego, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Mam pytanie, bo sama nie wiem co mam myśleć, 14.02.2025 miałam owulację monitorowana kalendarzykiem i testami z apteki. Stosunek był 11.02,12.02,14.02 i 15.02 dzisiaj czyli 20.02 zrobiłam betę z krwi i wyszła mi 2.3 mIU/ml i nie wiem czy to na pewno brak ciąży czy zrobiłam po prostu betę za szybko? Okres powinnam dostać według kalendarzyka 28.02 ale ze jestem po 3 poronieniach, później urodziłam córkę i miałam kolejne 2 poronienia, a bardzo zależy nam na drugim dziecku to oczywiście nie mogłam się doczekać i zrobiłam betę już dzisiaj..

• Natha Ekspertka

Wysłany: 24 lutego, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę że testowałaś jakieś 4-7 dni za wcześnie. Miałam owulację w identycznym momencie i polecenie od lekarza mam na test BHcg dopiero w weekend/poniedzialek. Cierpliwości :)

WredbaZołza, Marta.R. lubią tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ