X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Test beta hcg z krwi 6 dni po OWu
Odpowiedz

Test beta hcg z krwi 6 dni po OWu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • WredbaZołza Nowa

Wysłany: 20 lutego, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Mam pytanie, bo sama nie wiem co mam myśleć, 14.02.2025 miałam owulację monitorowana kalendarzykiem i testami z apteki. Stosunek był 11.02,12.02,14.02 i 15.02 dzisiaj czyli 20.02 zrobiłam betę z krwi i wyszła mi 2.3 mIU/ml i nie wiem czy to na pewno brak ciąży czy zrobiłam po prostu betę za szybko? Okres powinnam dostać według kalendarzyka 28.02 ale ze jestem po 3 poronieniach, później urodziłam córkę i miałam kolejne 2 poronienia, a bardzo zależy nam na drugim dziecku to oczywiście nie mogłam się doczekać i zrobiłam betę już dzisiaj..

• Natha Koleżanka

Wysłany: 24 lutego, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę że testowałaś jakieś 4-7 dni za wcześnie. Miałam owulację w identycznym momencie i polecenie od lekarza mam na test BHcg dopiero w weekend/poniedzialek. Cierpliwości :)

WredbaZołza lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ