X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie test ciążowy
Odpowiedz

test ciążowy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Maltusia Ekspertka

Wysłany: 19 września 2019, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny, wczoraj zrobiłam test i wyszedł negatywny, a dzisiaj chce go wyrzucić i szok, druga widoczna kreska. Co sądzicie? Miałyście kiedyś tak?
    Ostatni okres miałam 3 sierpnia.

• Seli Autorytet

Wysłany: 19 września 2019, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po takim czasie sie nie liczy ;)

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • Szpilkka Autorytet

Wysłany: 19 września 2019, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może być kreska z wyschniecia. Najlepiej bedzie jak zrobisz nowu test z porannego moczu ewentualnie wykonaj badanie krwi ktore da ci 100% pewnosci czarno na bialym. Powodzenia

82dox1hp9jc30rad.png
    gyxwl6d8duuarpfk.png
  • Maltusia Ekspertka

Wysłany: 20 września 2019, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam test jeszcze wczoraj popołudniu i wyszła druga blada kreska, a dzisiaj rano powtórzyłam i nic ehh nie rozumiem

Wonderwall lubi tę wiadomość

• Madlene28 Autorytet

Wysłany: 20 września 2019, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety wiem po sobie, że jak się bardzo chce to zawsze się jakiś cień wypatrzy. Ja już przestałam szukać, bo kiedy faktycznie byłam w ciąży to już na 5 dni przed okresem druga kreska wybiłaby mi oczy 😂 Wszelkie cienie jak dotąd były chyba wytworem mojej wyobraźni. Oczywiście życzę Ci, żeby to była ciąża,ale weź to na spokojnie, bo w tej chwili i tak nie masz na to wpływu. Pozdrawiam

Córeczka - 25.12.2017r.
    Synek- 25.08.2020r.
    25.10.2021r- mamy ❤️

w57v3e3kc4ld4kpi.png
  • Wonderwall Ekspertka

Wysłany: 22 września 2019, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maltusia wrote:
    Zrobiłam test jeszcze wczoraj popołudniu i wyszła druga blada kreska, a dzisiaj rano powtórzyłam i nic ehh nie rozumiem

Sorki za polubienie, chciałam cytować. Może robiłaś o innej czułości test i dlatego biel była. A wczensiej o mniejszej czułości i stąd druga kreska. Ile jesteś dni po owulacji?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2019, 06:23

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ