X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Test ciążowy.
Odpowiedz

Test ciążowy.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • M93 Autorytet

Wysłany: 13 listopada, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    Albo wadliwy test albo biochem

👩🏼1993
    🧑🏻‍🦱1987

(2cs)
    👧🏼2020

(12cs)
    ⏸️ 09.08 🥹 ➡️ 10+2 💔

CDN 😎😂

PCOS.
  • Minia000 Autorytet

Wysłany: 13 listopada, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz zdjęcie tego testu pozytywnego?

• Lusia3131 Autorytet

Wysłany: 13 listopada, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rowerzystka17361 wrote:
    https://ibb.co/CQXww3T

A tutaj negatywne
    https://ibb.co/C6FSLnK
    https://ibb.co/7tr0CRx
    Ten twój pozytywny test nie pozostawia wątpliwości. Ja bym się również na tych negatywnych zastanawiała, czy oby na pewno są negatywne.
    Nie wiem, czy to Twoja wymarzona ciąża, ale niestety miałam bardzo podobna sytuacje. W dniu miesiączki zrobiłam test ciążowy i wyszedł pozytywny z przepiękna różową druga kreseczka... dwie godziny później dostałam normalnej miesiączki. Beta musiała spaść bardzo szybko bo już następnego dnia testy miałam negatywne. W moim przypadku była to ciąża biochemiczna, która wbrew pozorom zdarza się bardzo często. Sciskam Cie , ale też nie jestem lekarzem... jeśli masz wątpliwości zawsze możesz zrobić betę.

2018 Rysio♡♡♡♡♡ !!! 3590 38tc! ♡♡♡♡

2020 13 tydzień;( bliźniaki.. 😞
    2021 11 tydzień:(
    2021 5× ciąża biochemiczna
    2022 2x ciąża biochemiczna

2023 Tadzio !! ♡♡♡♡ 3490 38tc♡♡♡♡♡

Lipiec 2024 starania o trzeciego maluszka !
  • Lusia3131 Autorytet

Wysłany: 13 listopada, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rowerzystka17361 wrote:
    Czyli to, że mogłam wlać za dużo moczu rozumiem że odpada, a może któraś z Was miała taki przypadek, że test pozytywny nie był ciążą albo może ktoś słyszał podobną historię?
    To że wlalas za dużo i test wyszedł pozytywny odpada. Test ewentualnie mógł być fałszywie dodatni

• Lusia3131 Autorytet

Wysłany: 14 listopada, 00:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rowerzystka17361 wrote:
    Dziękuję wam za pomoc, ciężko mi uwierzyć że test mógł być wadliwy, nie słyszałam jeszcze i takim przypadku
    Kochanie, ja miałam bardzo duzo pozytywnych testów. Nie były ciaza, nawet biochemiczna. Poczytaj opinię o testach testeo na allegro

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ