X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie test ciażowy a miesiaczka
Odpowiedz

test ciażowy a miesiaczka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • zenia Nowa

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie miałam stosunek 21 oczywiscie w prezerw...która byłą zmieniana bo sie z suneła cykl powinnam dostać 25-26 okres spuznia mi się, już 8 dni zrobiłam test ciążowy 2 giedo czyli ok 11 dni po w pierwszej chwili wyszedł negatwyny po 5 min. szkoda ze nie zrobiłam zdjecia wczesniej czystego. jedna kreska czyste pole (test(qoixx) ) po 2 godz pijawiła sie drugie coś lekko ruż a puzniej i namokniete i zaczeło robic sie bardziej żułte... tak to wygladało http://www.fotosik.pl/zdjecie/fc3f4f841844d016
    http://www.fotosik.pl/zdjecie/a9e0c115a0eb7787

martwie sie niechce dzieci już mam dwoje a nigdy testów nie robiłam... test był robiony ok 13 godz

zenia
  • kasza Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po 1. Wynik testu uznaje się za nieważny po upływie 5 min.
    Po 2. Jeśli masz wątpliwości, powtórz jutro test (z rana).
    Po 3. Szanujmy się i używajmy interpunkcji - łatwiej się czyta i rozumie. To samo z ortografią. Słownik w telefonie raczej poprawia błędy, a jeśli korzystamy z komputera to jest łatwiej - wyrazy z błędem podkreślone są na czerwono.
    Po 4. (Najważniejsze) jeśli spóźnia Ci się okres a z reguły miewasz regularnie, testy wychodzą negatywne to proponuję wizytę u ginekologa. Żadna z nas raczej nie jest lekarzem. Ciężko stawiać jakiekolwiek diagnozy czy domyślać się o co może chodzić.

karmar lubi tę wiadomość

Kto nie boi się wierzyć, że się uda?
    Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda.. <3
    klz9vcqgoe25tgnv.png

klz9vcqggnhy4ejj.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ