X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Test ciążowy blady
Odpowiedz

Test ciążowy blady

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Monia 2803 Nowa

Wysłany: 2 lutego, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.
    Mam dylemat po zrobieniu testu ciążowego druga kreska jest bardzo blada i trzeba się dobrze przyjrzeć.
    Okres powinnam dostać 27 stycznia a test zrobiłam 31 stycznia. Czy mogę brać pod uwagę że jestem w ciąży? Lekarza mam dopiero we wtorek i nie wiem co mogę myśleć na ten temat. Ktoś z was tak miał?
    * Fałszywy wynik niestety.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego, 09:46

• Staraczka233 Koleżanka

Wysłany: 2 lutego, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta

• Ssilvia Ekspertka

Wysłany: 2 lutego, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstaw zdjęcie 😊

✨ 31 lat 🎀 | On 33 i wyniki nasienia super 🦸‍♂️ ✨

🌿 Hashimoto & lekka niedoczynność tarczycy – moja tarczyca to leń, ale ogarniamy!

Torbiel pęcherzykowata 25mm na jednym jajniku już 3 cykl bez zmian.🤔

💛 7 miesięcy starań – misja: 🍼👶

💊 Leki & suplementy:
    • 🦋 T4 (hormony tarczycy) – 25 mcg na zmianę z 50 mcg, bo moja tarczyca lubi być zaskakiwana.
    • 📉 Dostinex (prolaktyna) – jeden miesiąc i bum! Spadło z 23 ng/mL na 11 ng/mL.
    • ☀️ Witamina D, 💪 Magnez, 🧠 Complex B (metylowany), 🛡️ Cynk & Selen – bo trzeba dbać o całość!

🎯 Cel: Baby loading… ⏳💖

54c957d311ff42ecd9c6a2cf83b841c0.png
  • AgaKa800 Autorytet

Wysłany: 3 lutego, 02:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też miałam bladą kreskę :) powtórz test porannym moczem kolejnego dnia, powinna już być mocniejsza

Myślę, że to ciąża 🥰

21.06 ⏸️ 1cs
    10.07 6+3 z serduszkiem ♥️
    26.08 prenatalne, niskie ryzyka 😇
    4.09 wszystko oki!
    23.09 widzimy się kolejny raz 🍀
    27 lat🥰

preg.png
  • Natka922 Przyjaciółka

Wysłany: 5 lutego, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja bardzo blada kreska ma już 17 tygodni 😄

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ