X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Test ciążowy, spóźniający się okres, podwyższona temperatura
Odpowiedz

Test ciążowy, spóźniający się okres, podwyższona temperatura

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paulinka91. Nowa

Wysłany: 18 lutego 2023, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kobietki jestem tu nowa , mam już 2 dużych dzieci 9 i 7 . W październiku poroniłam od tamtej pory staramy się o 3 dziecko . Cykle zawsze miałam długie 35-39 max dni . Do owulacji moja temperatura 36.3 , po owu 36.7 , teraz od tygodnia podniosła się do 36.9 , dziś 40 dzień cyklu , brak okresu temperatura nadal podwyższona, ale test negatywny ...😔 od owulacji dziś mija 15 dzień. Jak myślicie jest jeszcze szansa?

• Ropuszka Ekspertka

Wysłany: 18 lutego 2023, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ile dni po owulacji ?

• Paulinka91. Nowa

Wysłany: 18 lutego 2023, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od skoku temperatury bo tylko tak sprawdzałam , mija 15 dzień dziś.

• Ropuszka Ekspertka

Wysłany: 18 lutego 2023, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz możliwość iść na betę? Testy ciążowe nie zawsze wykryją wczesna ciążę ja jestem tego przykładem.

• JaMiNi Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2023, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2023, 23:27

05.2023 👼🏻
    07.09 3,5 mm, mamy ♥️ zostań z nami okruszku 🫶
    19.09 1,79 cm 8+2 tc♥️
    02.10 3,33 cm 😍
    28.03.2024 35+2tc 2640g💙
    age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ