WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Test ciążowy, spóźniający się okres, podwyższona temperatura
Odpowiedz

Test ciążowy, spóźniający się okres, podwyższona temperatura

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paulinka91. Nowa

Wysłany: 18 lutego 2023, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kobietki jestem tu nowa , mam już 2 dużych dzieci 9 i 7 . W październiku poroniłam od tamtej pory staramy się o 3 dziecko . Cykle zawsze miałam długie 35-39 max dni . Do owulacji moja temperatura 36.3 , po owu 36.7 , teraz od tygodnia podniosła się do 36.9 , dziś 40 dzień cyklu , brak okresu temperatura nadal podwyższona, ale test negatywny ...😔 od owulacji dziś mija 15 dzień. Jak myślicie jest jeszcze szansa?

• Ropuszka Ekspertka

Wysłany: 18 lutego 2023, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ile dni po owulacji ?

• Paulinka91. Nowa

Wysłany: 18 lutego 2023, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od skoku temperatury bo tylko tak sprawdzałam , mija 15 dzień dziś.

• Ropuszka Ekspertka

Wysłany: 18 lutego 2023, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz możliwość iść na betę? Testy ciążowe nie zawsze wykryją wczesna ciążę ja jestem tego przykładem.

• JaMiNi Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2023, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2023, 23:27

05.2023 👼🏻
    07.09 3,5 mm, mamy ♥️ zostań z nami okruszku 🫶
    19.09 1,79 cm 8+2 tc♥️
    02.10 3,33 cm 😍
    28.03.2024 35+2tc 2640g💙
    age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ