Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W oczekiwaniu na testowanie › Test ciążowy, spóźniający się okres, podwyższona temperatura
Odpowiedz

Test ciążowy, spóźniający się okres, podwyższona temperatura

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paulinka91. Nowa

Wysłany: 18 lutego 2023, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kobietki jestem tu nowa , mam już 2 dużych dzieci 9 i 7 . W październiku poroniłam od tamtej pory staramy się o 3 dziecko . Cykle zawsze miałam długie 35-39 max dni . Do owulacji moja temperatura 36.3 , po owu 36.7 , teraz od tygodnia podniosła się do 36.9 , dziś 40 dzień cyklu , brak okresu temperatura nadal podwyższona, ale test negatywny ...😔 od owulacji dziś mija 15 dzień. Jak myślicie jest jeszcze szansa?

• Ropuszka Ekspertka

Wysłany: 18 lutego 2023, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ile dni po owulacji ?

• Paulinka91. Nowa

Wysłany: 18 lutego 2023, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od skoku temperatury bo tylko tak sprawdzałam , mija 15 dzień dziś.

• Ropuszka Ekspertka

Wysłany: 18 lutego 2023, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz możliwość iść na betę? Testy ciążowe nie zawsze wykryją wczesna ciążę ja jestem tego przykładem.

• JaMiNi Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2023, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2023, 23:27

05.2023 👼🏻
    07.09 3,5 mm, mamy ♥️ zostań z nami okruszku 🫶
    19.09 1,79 cm 8+2 tc♥️
    02.10 3,33 cm 😍
    28.03.2024 35+2tc 2640g💙
    age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pieluchy tetrowe w nowoczesnej wyprawce. 5 sprytnych sposobów, jak wykorzystać je na co dzień

Kompletowanie wyprawki dla noworodka łatwo zamienić w listę drogich i skomplikowanych gadżetów. Tymczasem jedna z najbardziej praktycznych rzeczy od lat pozostaje dokładnie taka sama — pielucha tetrowa. Naturalna, delikatna dla skóry dziecka i niezwykle uniwersalna. Sprawdza się jako lekki kocyk, ręcznik po kąpieli, podkład do odbijania czy awaryjny przewijak poza domem. W nowym artykule podpowiadamy, jak wybrać dobrą tetrę i dlaczego nadal jest absolutnym must-have każdej wyprawki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ