X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Test ciążowy, spóźniający się okres, podwyższona temperatura
Odpowiedz

Test ciążowy, spóźniający się okres, podwyższona temperatura

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paulinka91. Nowa

Wysłany: 18 lutego 2023, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kobietki jestem tu nowa , mam już 2 dużych dzieci 9 i 7 . W październiku poroniłam od tamtej pory staramy się o 3 dziecko . Cykle zawsze miałam długie 35-39 max dni . Do owulacji moja temperatura 36.3 , po owu 36.7 , teraz od tygodnia podniosła się do 36.9 , dziś 40 dzień cyklu , brak okresu temperatura nadal podwyższona, ale test negatywny ...😔 od owulacji dziś mija 15 dzień. Jak myślicie jest jeszcze szansa?

• Ropuszka Ekspertka

Wysłany: 18 lutego 2023, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ile dni po owulacji ?

• Paulinka91. Nowa

Wysłany: 18 lutego 2023, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od skoku temperatury bo tylko tak sprawdzałam , mija 15 dzień dziś.

• Ropuszka Ekspertka

Wysłany: 18 lutego 2023, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz możliwość iść na betę? Testy ciążowe nie zawsze wykryją wczesna ciążę ja jestem tego przykładem.

• JaMiNi Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2023, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2023, 23:27

05.2023 👼🏻
    07.09 3,5 mm, mamy ♥️ zostań z nami okruszku 🫶
    19.09 1,79 cm 8+2 tc♥️
    02.10 3,33 cm 😍
    28.03.2024 35+2tc 2640g💙
    age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ