X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Test ciążowy, spóźniający się okres, podwyższona temperatura
Odpowiedz

Test ciążowy, spóźniający się okres, podwyższona temperatura

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paulinka91. Nowa

Wysłany: 18 lutego 2023, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kobietki jestem tu nowa , mam już 2 dużych dzieci 9 i 7 . W październiku poroniłam od tamtej pory staramy się o 3 dziecko . Cykle zawsze miałam długie 35-39 max dni . Do owulacji moja temperatura 36.3 , po owu 36.7 , teraz od tygodnia podniosła się do 36.9 , dziś 40 dzień cyklu , brak okresu temperatura nadal podwyższona, ale test negatywny ...😔 od owulacji dziś mija 15 dzień. Jak myślicie jest jeszcze szansa?

• Ropuszka Ekspertka

Wysłany: 18 lutego 2023, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ile dni po owulacji ?

• Paulinka91. Nowa

Wysłany: 18 lutego 2023, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od skoku temperatury bo tylko tak sprawdzałam , mija 15 dzień dziś.

• Ropuszka Ekspertka

Wysłany: 18 lutego 2023, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz możliwość iść na betę? Testy ciążowe nie zawsze wykryją wczesna ciążę ja jestem tego przykładem.

• JaMiNi Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2023, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2023, 23:27

05.2023 👼🏻
    07.09 3,5 mm, mamy ♥️ zostań z nami okruszku 🫶
    19.09 1,79 cm 8+2 tc♥️
    02.10 3,33 cm 😍
    28.03.2024 35+2tc 2640g💙
    age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ