X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Test facelle słupkowy
Odpowiedz

Test facelle słupkowy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kiki1997 Przyjaciółka

Wysłany: 17 stycznia 2023, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ! Dużo czytałam o testach facelle, że bardzo często dają kreskę gdy ciazy nie ma. Jakie macie doświadczenia z tymi testami ? Mam na myśli słupkowe. Przedwczoraj zrobiłam i wyszedl delikatny cień, wczoraj wyszedł negatywny a dzisiaj znowu cień:/ nie mam jak iść na betę teraz a zdjęć nie mam bo testy wyrzuciłam.

• Aga.f Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2023, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiki1997 wrote:
    Hej ! Dużo czytałam o testach facelle, że bardzo często dają kreskę gdy ciazy nie ma. Jakie macie doświadczenia z tymi testami ? Mam na myśli słupkowe. Przedwczoraj zrobiłam i wyszedl delikatny cień, wczoraj wyszedł negatywny a dzisiaj znowu cień:/ nie mam jak iść na betę teraz a zdjęć nie mam bo testy wyrzuciłam.
    Na nich widać cien od tego słupka na środku.. też się na nich nadziałam kiedyś, lepsze paskowe

💃1994
    🕺1991

👶2020

Drugie luźne starania o 👶 od 2023
    06.23 - biochem💔
    08.23 -biochem 💔
    Starania na poważnie od 09.24
    Cykle nieregularne, cykle bezowulacyjne, monitoringi, podejrzenie PCO,

•Progesteron 8dpo - 14,300ng/ml
    • 03.2025 - AMH 1,63ng/ml
  • Kiki1997 Przyjaciółka

Wysłany: 18 stycznia 2023, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga.f wrote:
    Na nich widać cien od tego słupka na środku.. też się na nich nadziałam kiedyś, lepsze paskowe
    Eh.. nawet rozebrałam test i był cień ale czułam, że one oszukują. Robiłam pink i niestety negatywny. Nie rozumiem jak można robić takie testy 🙈🙈

• Aga.f Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2023, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiki1997 wrote:
    Eh.. nawet rozebrałam test i był cień ale czułam, że one oszukują. Robiłam pink i niestety negatywny. Nie rozumiem jak można robić takie testy 🙈🙈
    Pink wgl jest beznadziejny, bo się bardzo słabo wybarwia i często nie wyłapuje.

💃1994
    🕺1991

👶2020

Drugie luźne starania o 👶 od 2023
    06.23 - biochem💔
    08.23 -biochem 💔
    Starania na poważnie od 09.24
    Cykle nieregularne, cykle bezowulacyjne, monitoringi, podejrzenie PCO,

•Progesteron 8dpo - 14,300ng/ml
    • 03.2025 - AMH 1,63ng/ml
  • Kiki1997 Przyjaciółka

Wysłany: 18 stycznia 2023, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga.f wrote:
    Pink wgl jest beznadziejny, bo się bardzo słabo wybarwia i często nie wyłapuje.
    Miesiąc temu robilam test facelle paskowy i ten również dawap cienie i to dość wyraźnie. Już sama nie wiem , które testy są najbardziej wiarygodne :/

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ