Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Test negatywny i pozytywny
Odpowiedz

Test negatywny i pozytywny

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2023, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć ❤️ Mam do was pytanie;)) czy jeśli 4 testy wyszły pozytywne a 3 negatywne to jest szansa na ciążę? jeden o czułości 10mlu był robiony w południe i była widoczna kreska. dwa wieczorem o czułości 25 mlu wieczorem była słaba ale widoczna . I kolejne 10 mlu rano bardzo widoczna. Wszystkie różnych producentów. i te które wyszły negatywnie czułość 20mlu pink test , Hope 10mlu i strumieniowy również 10mlu.robione wieczorem;( a na betę nie dam rady się narazie wybrać ;( 11 dni spóźnia mi się @. I ogólnie kluje mnie lewy jajnik i dziwnie pochwa a bardziej wargi sromowe, i czuje takie jak by pełne piersi nie bolą. Temperatura wczoraj 36.96 a przed wczoraj 37.50

• Aga.f Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2023, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak wczesna ciąża to najlepiej tylko rano i czulosc 10. 25 może nie wykrywać jak jest mało hcg

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2023, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga.f wrote:
    Jak wczesna ciąża to najlepiej tylko rano i czulosc 10. 25 może nie wykrywać jak jest mało hcg
    tydzień temu robiłam betę wynik negatywny 0.1 testy wychodziły przed nią pozytywne i 3 dni temu również pozytywne. A @dalej brak. Może było za wcześnie albo Laboratorium się pomyliło

• Fciak Ekspertka

Wysłany: 24 stycznia 2023, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meryyyy wrote:
    tydzień temu robiłam betę wynik negatywny 0.1 testy wychodziły przed nią pozytywne i 3 dni temu również pozytywne. A @dalej brak. Może było za wcześnie albo Laboratorium się pomyliło
    Pinki ogólnie słabo sięwybariwają. Mogła się przesunąć owulacja u na betę było za wcześnie, ale tutaj akurat beta by najlepsza znów była.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2023, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fciak wrote:
    Pinki ogólnie słabo sięwybariwają. Mogła się przesunąć owulacja u na betę było za wcześnie, ale tutaj akurat beta by najlepsza znów była.
    Wiem . Ale niestety póki co nie dam rady a gin dopiero 10 lutego. 4 testy wyszły pozytywne z bardzo widoczna kreska a 3 już nie ale one były robione wieczorem . I właśnie strumieniowy i płytkowy pink wyszedł negatywnie i taki test Hope też negatywny wieczorem , ale nigdy nie się to nie zdążylo tyle testów zrobiłam i nawet cienia nie było 💓

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2023, 12:14

• Fciak Ekspertka

Wysłany: 24 stycznia 2023, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meryyyy wrote:
    Wiem . Ale niestety póki co nie dam rady a gin dopiero 10 lutego. 4 testy wyszły pozytywne z bardzo widoczna kreska a 3 już nie ale one były robione wieczorem . I właśnie strumieniowy i płytkowy pink wyszedł negatywnie i taki test Hope też negatywny wieczorem , ale nigdy nie się to nie zdążylo tyle testów zrobiłam i nawet cienia nie było 💓
    Może kup faccale z rossman ? Mi też bobo test dość szybko wyszedł. Na bobo miałam grubą krechę a na pinku cień cienia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2023, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fciak wrote:
    Może kup faccale z rossman ? Mi też bobo test dość szybko wyszedł. Na bobo miałam grubą krechę a na pinku cień cienia.
    Czytałam na forum tutaj , że ponoć facelle często się myli:/ jutro rano zrobię i zobaczę co będzie . Jak wyjdzie negatywny to raczej nie ma ciąży ;(

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ