Test negatywny i pozytywny
-
nick nieaktualnyCześć ❤️ Mam do was pytanie;)) czy jeśli 4 testy wyszły pozytywne a 3 negatywne to jest szansa na ciążę? jeden o czułości 10mlu był robiony w południe i była widoczna kreska. dwa wieczorem o czułości 25 mlu wieczorem była słaba ale widoczna . I kolejne 10 mlu rano bardzo widoczna. Wszystkie różnych producentów. i te które wyszły negatywnie czułość 20mlu pink test , Hope 10mlu i strumieniowy również 10mlu.robione wieczorem;( a na betę nie dam rady się narazie wybrać ;( 11 dni spóźnia mi się @. I ogólnie kluje mnie lewy jajnik i dziwnie pochwa a bardziej wargi sromowe, i czuje takie jak by pełne piersi nie bolą. Temperatura wczoraj 36.96 a przed wczoraj 37.50
-
nick nieaktualnyAga.f wrote:Jak wczesna ciąża to najlepiej tylko rano i czulosc 10. 25 może nie wykrywać jak jest mało hcg
-
Meryyyy wrote:tydzień temu robiłam betę wynik negatywny 0.1 testy wychodziły przed nią pozytywne i 3 dni temu również pozytywne. A @dalej brak. Może było za wcześnie albo Laboratorium się pomyliło
-
nick nieaktualnyFciak wrote:Pinki ogólnie słabo sięwybariwają. Mogła się przesunąć owulacja u na betę było za wcześnie, ale tutaj akurat beta by najlepsza znów była.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2023, 12:14
-
Meryyyy wrote:Wiem . Ale niestety póki co nie dam rady a gin dopiero 10 lutego. 4 testy wyszły pozytywne z bardzo widoczna kreska a 3 już nie ale one były robione wieczorem . I właśnie strumieniowy i płytkowy pink wyszedł negatywnie i taki test Hope też negatywny wieczorem , ale nigdy nie się to nie zdążylo tyle testów zrobiłam i nawet cienia nie było 💓
-
nick nieaktualnyFciak wrote:Może kup faccale z rossman ? Mi też bobo test dość szybko wyszedł. Na bobo miałam grubą krechę a na pinku cień cienia.
-