X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Test po implantacji
Odpowiedz

Test po implantacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Iwosfa Debiutantka

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny. Na bank pytanie zostało zadane już milion razy ale chciałabym dowiedzieć ile dni po implantacji mogę zrobić test. Owulacje maialm 27.07 współżycie było dwa dni przed dzień przed i w dniu owy. W niedzielę 02.08 miałam plamke krwi i zacza pobolewac brzuch jak na okres który planowo mam mieć 11/12 sierpna. Do tego mam widoczne żyłki na piersiach i takie jakby mrowienie w sutkach. Test dzisiaj zrobiłam 03.08 i jest negatywny :( do tego zmęczenie i senność nawet psa mi ciężko na spacer wyporowadzic

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 21:26

Iwosfa
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ