Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Test po implantacji
Odpowiedz

Test po implantacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Iwosfa Debiutantka

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny. Na bank pytanie zostało zadane już milion razy ale chciałabym dowiedzieć ile dni po implantacji mogę zrobić test. Owulacje maialm 27.07 współżycie było dwa dni przed dzień przed i w dniu owy. W niedzielę 02.08 miałam plamke krwi i zacza pobolewac brzuch jak na okres który planowo mam mieć 11/12 sierpna. Do tego mam widoczne żyłki na piersiach i takie jakby mrowienie w sutkach. Test dzisiaj zrobiłam 03.08 i jest negatywny :( do tego zmęczenie i senność nawet psa mi ciężko na spacer wyporowadzic

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 21:26

Iwosfa
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ