X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Test po implantacji
Odpowiedz

Test po implantacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Iwosfa Debiutantka

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny. Na bank pytanie zostało zadane już milion razy ale chciałabym dowiedzieć ile dni po implantacji mogę zrobić test. Owulacje maialm 27.07 współżycie było dwa dni przed dzień przed i w dniu owy. W niedzielę 02.08 miałam plamke krwi i zacza pobolewac brzuch jak na okres który planowo mam mieć 11/12 sierpna. Do tego mam widoczne żyłki na piersiach i takie jakby mrowienie w sutkach. Test dzisiaj zrobiłam 03.08 i jest negatywny :( do tego zmęczenie i senność nawet psa mi ciężko na spacer wyporowadzic

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 21:26

Iwosfa
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ