X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Test po implantacji
Odpowiedz

Test po implantacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Iwosfa Debiutantka

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny. Na bank pytanie zostało zadane już milion razy ale chciałabym dowiedzieć ile dni po implantacji mogę zrobić test. Owulacje maialm 27.07 współżycie było dwa dni przed dzień przed i w dniu owy. W niedzielę 02.08 miałam plamke krwi i zacza pobolewac brzuch jak na okres który planowo mam mieć 11/12 sierpna. Do tego mam widoczne żyłki na piersiach i takie jakby mrowienie w sutkach. Test dzisiaj zrobiłam 03.08 i jest negatywny :( do tego zmęczenie i senność nawet psa mi ciężko na spacer wyporowadzic

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 21:26

Iwosfa
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ