X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Test po implantacji
Odpowiedz

Test po implantacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Iwosfa Debiutantka

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny. Na bank pytanie zostało zadane już milion razy ale chciałabym dowiedzieć ile dni po implantacji mogę zrobić test. Owulacje maialm 27.07 współżycie było dwa dni przed dzień przed i w dniu owy. W niedzielę 02.08 miałam plamke krwi i zacza pobolewac brzuch jak na okres który planowo mam mieć 11/12 sierpna. Do tego mam widoczne żyłki na piersiach i takie jakby mrowienie w sutkach. Test dzisiaj zrobiłam 03.08 i jest negatywny :( do tego zmęczenie i senność nawet psa mi ciężko na spacer wyporowadzic

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 21:26

Iwosfa
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ