X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Test pozytywny a później negatywny
Odpowiedz

Test pozytywny a później negatywny

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nati2000 Nowa

Wysłany: 12 sierpnia, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. A więc tak, mój ostatni okres zaczął się 17 lipca. Cykle zwykle trwały 26 dni, ale miesiączkę wywoływał u mnie progesteron, który brałam od 17 dnia cyklu do 25 dnia cyklu. Ale w tym cyklu zrobiłam inaczej, ze względu na to, że byłam na wakacjach. Progesteron zaczęłam brać od 6 sierpnia, to znaczy od 21 dnia cyklu i będę go brała przez 10 dni. Dwa dni temu zrobiłam test ciążowy, z rana - wyszła jedna blada kreska, bardzo blada, taka ledwo co widoczna. Nie nastawiłam się, choć miałam cień nadziei, gdyż ta kreska była różowa. Wczoraj znowu wykonałam test, kreska zrobiła się już ciemniejsza i to jest test zrobiony rano. Dziś rano planowałam jechać na betę, ale wcześniej zrobiłam kolejne 2 testy i zarówno jeden, jak i drugi wyszedł negatywny. Odpuściłam wyjazd na badania krwi.. właściwie to teraz też nie wiem kiedy miałam owulację, biorąc pod uwagę to, że ten mój cykl jest regulowany hormonami. Czy jest jeszcze jakakolwiek szansa, że jestem w ciąży, jeżeli dziś jest 27 dzień cyklu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia, 18:44

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ