X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Test pozytywny a później negatywny
Odpowiedz

Test pozytywny a później negatywny

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nati2000 Nowa

Wysłany: 12 sierpnia, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. A więc tak, mój ostatni okres zaczął się 17 lipca. Cykle zwykle trwały 26 dni, ale miesiączkę wywoływał u mnie progesteron, który brałam od 17 dnia cyklu do 25 dnia cyklu. Ale w tym cyklu zrobiłam inaczej, ze względu na to, że byłam na wakacjach. Progesteron zaczęłam brać od 6 sierpnia, to znaczy od 21 dnia cyklu i będę go brała przez 10 dni. Dwa dni temu zrobiłam test ciążowy, z rana - wyszła jedna blada kreska, bardzo blada, taka ledwo co widoczna. Nie nastawiłam się, choć miałam cień nadziei, gdyż ta kreska była różowa. Wczoraj znowu wykonałam test, kreska zrobiła się już ciemniejsza i to jest test zrobiony rano. Dziś rano planowałam jechać na betę, ale wcześniej zrobiłam kolejne 2 testy i zarówno jeden, jak i drugi wyszedł negatywny. Odpuściłam wyjazd na badania krwi.. właściwie to teraz też nie wiem kiedy miałam owulację, biorąc pod uwagę to, że ten mój cykl jest regulowany hormonami. Czy jest jeszcze jakakolwiek szansa, że jestem w ciąży, jeżeli dziś jest 27 dzień cyklu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia, 18:44

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ