Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Test - wczoraj pozytywny dzisiaj negatywny?
Odpowiedz

Test - wczoraj pozytywny dzisiaj negatywny?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Gregorka Autorytet

Wysłany: 10 maja 2024, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura. wrote:
    To jest co prawda domowy test z krwi. Jestem jeszcze przed terminem @

https://ibb.co/XzFjPcM
    Widać jasna kreseczkę❤️ trzymam kciuki 🤞❤️

3×IUI❌️
    IVF
    ❄️ 7/8 tydzien 💔
    👼👼
    FET 🩵🤱
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2024, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gregorka wrote:
    Widać jasna kreseczkę❤️ trzymam kciuki 🤞❤️

Dziękuję oby się udało

• Sandra92 Debiutantka

Wysłany: 12 maja 2024, 01:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra, 2 dni do okresu. Poza jednym zdecydowanie pozytywnym testem kilka dni temu wszystkie inne negatywne. Później przestałam już robić. Szyjka wysoko, miękka, całkowicie zamknięta, choć rodziłam już 2 razy. Dotąd przed @ była twarda, nisko i rozwarła. Mdlisci, rozdrażnienie, ból w podbrzuszu, ale jakiś inny niż zwykle. Bardziej irytujące kłucie niż ból. W połowie cyklu pamiętam, że miałam taki ból w pachwinie, że nie mogłam podnieść prawej nogi. Teraz się zastanawiam czy to mógł być moment jajeczkowania. Pożyjemy, zobaczymy :)

2 dni do testu i rozwiania wątpliwości ♥️

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2024, 04:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra92 wrote:
    No dobra, 2 dni do okresu. Poza jednym zdecydowanie pozytywnym testem kilka dni temu wszystkie inne negatywne. Później przestałam już robić. Szyjka wysoko, miękka, całkowicie zamknięta, choć rodziłam już 2 razy. Dotąd przed @ była twarda, nisko i rozwarła. Mdlisci, rozdrażnienie, ból w podbrzuszu, ale jakiś inny niż zwykle. Bardziej irytujące kłucie niż ból. W połowie cyklu pamiętam, że miałam taki ból w pachwinie, że nie mogłam podnieść prawej nogi. Teraz się zastanawiam czy to mógł być moment jajeczkowania. Pożyjemy, zobaczymy :)

2 dni do testu i rozwiania wątpliwości ♥️

Sandra daj znać co wyszło🙂

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Akcesoria do gondoli – co warto mieć pod ręką?

Komfortowy spacer z maluchem zaczyna się od dobrze dobranych akcesoriów do gondoli. Sprawdź, co naprawdę warto mieć pod ręką, by zadbać o wygodę i bezpieczeństwo dziecka.      

CZYTAJ WIĘCEJ