Test - wczoraj pozytywny dzisiaj negatywny?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No dobra, 2 dni do okresu. Poza jednym zdecydowanie pozytywnym testem kilka dni temu wszystkie inne negatywne. Później przestałam już robić. Szyjka wysoko, miękka, całkowicie zamknięta, choć rodziłam już 2 razy. Dotąd przed @ była twarda, nisko i rozwarła. Mdlisci, rozdrażnienie, ból w podbrzuszu, ale jakiś inny niż zwykle. Bardziej irytujące kłucie niż ból. W połowie cyklu pamiętam, że miałam taki ból w pachwinie, że nie mogłam podnieść prawej nogi. Teraz się zastanawiam czy to mógł być moment jajeczkowania. Pożyjemy, zobaczymy
2 dni do testu i rozwiania wątpliwości ♥️ -
nick nieaktualnySandra92 wrote:No dobra, 2 dni do okresu. Poza jednym zdecydowanie pozytywnym testem kilka dni temu wszystkie inne negatywne. Później przestałam już robić. Szyjka wysoko, miękka, całkowicie zamknięta, choć rodziłam już 2 razy. Dotąd przed @ była twarda, nisko i rozwarła. Mdlisci, rozdrażnienie, ból w podbrzuszu, ale jakiś inny niż zwykle. Bardziej irytujące kłucie niż ból. W połowie cyklu pamiętam, że miałam taki ból w pachwinie, że nie mogłam podnieść prawej nogi. Teraz się zastanawiam czy to mógł być moment jajeczkowania. Pożyjemy, zobaczymy
2 dni do testu i rozwiania wątpliwości ♥️
Sandra daj znać co wyszło🙂 -