X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testowanie test owu
Odpowiedz

Testowanie test owu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • An33 Koleżanka

Wysłany: 2 kwietnia 2021, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zostały mi testy owulacyjne, ponoć niektórym test owulacyjny potwierdził ciążę. dzisiaj jestem 11 dni po owulacji, zrobiłam test owulacyjny wynik jest negatywny. czy ktoś też tak zrobił i mimo tego był w ciąży? w jakim dniu taki test może być dodatni?

• olga_nts Koleżanka

Wysłany: 2 kwietnia 2021, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test owulacyjny i to ze wychodzi pozytywny przy ewentualnej ciąży to czysty przypadek - kup ciążowy będziesz pewniejsza wyniku

An33 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ