Testy ciążowe- co polecacie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja probowalam clearblue elektroniczny,I pokazal 1-2 tydzien ciazy a bylam na oko 13dpo,Bron Boze nie otwieraj go bo tam sa zawsze 3 kreski I kazda zabarwiona jak mi mi wychodzily negatywy to na sile sie doszukiwalam a ponoc one tak maja.Acha I wynik utrzymuje sie tylko 24h I potem znika wiec na pamiatke nie zoz stawisz :-)Nie polecam clearblue z niebieskim plusikiem bo ta niebieska linia lubi tam byc jak ciazy nie ma Polecam first response chyba najbardziej czule.
-
Wiele negatywnych opinii mozna znalezc na temat testow clearblue. Ja juz bylam blisko aby go kupic na szczescie dziewczyny mnie otrzezwily, ze szkoda kasy bo raz ze niewiarydodny a dwa ze za ta kase mozna kupic kilka innych, dobrych testow w aptece.
"Daj każdemu dniu szansę stania się najpiękniejszym w całym twoim życiu. "
Mark Twain -
nick nieaktualny
-
ja właśnie je mam i używam od tego cyklu. Nie wiem co sądzić póki co. Użyłam 4 szt., z czego jedna miała kropki wgłebione w kilku miejscach - jakby był wadliwy. teraz mam 34 dc, okresu brak, a testy niby pokazują negatyw. Zobaczymy na czym stanie. w poprzedniej ciąży mialam taką syuację, że czułe 25 ml U/ml szybciej pokazały ciążę niż te 10 ml U/ml
-
nick nieaktualny
-