Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testy domowe pozytywne, beta równa 3
Odpowiedz

Testy domowe pozytywne, beta równa 3

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Niewiedza Nowa

Wysłany: 16 listopada 2023, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Testy domowe wychodzą pozytywne, z bardzo bladą drugą kreską, ale jednak
    Nigdy wcześniej tak nie miałam, zawsze testy wychodziły negatywnie. Teraz zrobiłam ich 5, 3 wczoraj, 2 dzisiaj i kreska jest. Beta z krwi wczoraj równa 3. Czy może mylić się labo? Przecież testy nie wychwytują takiej ilości 🫣 a jakoś ciężko uwierzyć, że wszystkie są uszkodzone. Każdy który robiłam jest z innej firmy

• Natalia28 Koleżanka

Wysłany: 17 listopada 2023, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niewiedza wrote:
    Cześć. Testy domowe wychodzą pozytywne, z bardzo bladą drugą kreską, ale jednak
    Nigdy wcześniej tak nie miałam, zawsze testy wychodziły negatywnie. Teraz zrobiłam ich 5, 3 wczoraj, 2 dzisiaj i kreska jest. Beta z krwi wczoraj równa 3. Czy może mylić się labo? Przecież testy nie wychwytują takiej ilości 🫣 a jakoś ciężko uwierzyć, że wszystkie są uszkodzone. Każdy który robiłam jest z innej firmy
    Niekoniecznie. Testy o czułości 10 mogą wychwycić taką betę. Beta musi od jakiejś wartości wystartować i możliwe, że dlatego z krwi wyszła ci 3. Powtórz najlepiej betę z krwi w poniedziałek, zobaczysz czy masz przyrost.

• Niewiedza Nowa

Wysłany: 17 listopada 2023, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia28 dziękuję za odpowiedź. Zmartwiłam się, że taka niska beta, gdy owulacja była już z 15 dni temu. Dziś robiłam kolejny test i kreska ciemniejsza, zapisałam się do gina i powtórzę betę. Pozdrawiam

kleopatr4 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ