X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testy domowe pozytywne, beta równa 3
Odpowiedz

Testy domowe pozytywne, beta równa 3

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Niewiedza Nowa

Wysłany: 16 listopada 2023, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Testy domowe wychodzą pozytywne, z bardzo bladą drugą kreską, ale jednak
    Nigdy wcześniej tak nie miałam, zawsze testy wychodziły negatywnie. Teraz zrobiłam ich 5, 3 wczoraj, 2 dzisiaj i kreska jest. Beta z krwi wczoraj równa 3. Czy może mylić się labo? Przecież testy nie wychwytują takiej ilości 🫣 a jakoś ciężko uwierzyć, że wszystkie są uszkodzone. Każdy który robiłam jest z innej firmy

• Natalia28 Koleżanka

Wysłany: 17 listopada 2023, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niewiedza wrote:
    Cześć. Testy domowe wychodzą pozytywne, z bardzo bladą drugą kreską, ale jednak
    Nigdy wcześniej tak nie miałam, zawsze testy wychodziły negatywnie. Teraz zrobiłam ich 5, 3 wczoraj, 2 dzisiaj i kreska jest. Beta z krwi wczoraj równa 3. Czy może mylić się labo? Przecież testy nie wychwytują takiej ilości 🫣 a jakoś ciężko uwierzyć, że wszystkie są uszkodzone. Każdy który robiłam jest z innej firmy
    Niekoniecznie. Testy o czułości 10 mogą wychwycić taką betę. Beta musi od jakiejś wartości wystartować i możliwe, że dlatego z krwi wyszła ci 3. Powtórz najlepiej betę z krwi w poniedziałek, zobaczysz czy masz przyrost.

• Niewiedza Nowa

Wysłany: 17 listopada 2023, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia28 dziękuję za odpowiedź. Zmartwiłam się, że taka niska beta, gdy owulacja była już z 15 dni temu. Dziś robiłam kolejny test i kreska ciemniejsza, zapisałam się do gina i powtórzę betę. Pozdrawiam

kleopatr4 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ