X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testy domowe pozytywne, beta równa 3
Odpowiedz

Testy domowe pozytywne, beta równa 3

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Niewiedza Nowa

Wysłany: 16 listopada 2023, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Testy domowe wychodzą pozytywne, z bardzo bladą drugą kreską, ale jednak
    Nigdy wcześniej tak nie miałam, zawsze testy wychodziły negatywnie. Teraz zrobiłam ich 5, 3 wczoraj, 2 dzisiaj i kreska jest. Beta z krwi wczoraj równa 3. Czy może mylić się labo? Przecież testy nie wychwytują takiej ilości 🫣 a jakoś ciężko uwierzyć, że wszystkie są uszkodzone. Każdy który robiłam jest z innej firmy

• Natalia28 Koleżanka

Wysłany: 17 listopada 2023, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niewiedza wrote:
    Cześć. Testy domowe wychodzą pozytywne, z bardzo bladą drugą kreską, ale jednak
    Nigdy wcześniej tak nie miałam, zawsze testy wychodziły negatywnie. Teraz zrobiłam ich 5, 3 wczoraj, 2 dzisiaj i kreska jest. Beta z krwi wczoraj równa 3. Czy może mylić się labo? Przecież testy nie wychwytują takiej ilości 🫣 a jakoś ciężko uwierzyć, że wszystkie są uszkodzone. Każdy który robiłam jest z innej firmy
    Niekoniecznie. Testy o czułości 10 mogą wychwycić taką betę. Beta musi od jakiejś wartości wystartować i możliwe, że dlatego z krwi wyszła ci 3. Powtórz najlepiej betę z krwi w poniedziałek, zobaczysz czy masz przyrost.

• Niewiedza Nowa

Wysłany: 17 listopada 2023, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia28 dziękuję za odpowiedź. Zmartwiłam się, że taka niska beta, gdy owulacja była już z 15 dni temu. Dziś robiłam kolejny test i kreska ciemniejsza, zapisałam się do gina i powtórzę betę. Pozdrawiam

kleopatr4 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ