X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testy negatywne, a okresu brak.
Odpowiedz

Testy negatywne, a okresu brak.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kascok Przyjaciółka

Wysłany: 23 września 2019, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam podobnie. Data ostatniej miesiączki 18 sierpień. Serduszkowanie 5 wrzesień w czasie kiedy wyszła owulacja na tescie i wiedziałam, że to owulacja, bo mam bardzo wyraźne objawy. Okres m ialam dostać 19 września A do dziś cisza. Testy negatywne. Chyba robiłam ich już 6. Co prawda wszystkie po południu. Jedne zrobiłam nad ranem. Nie widziałam nic. Dopiero w ciągu dnia spojrzalam i był tam cień kreski. Ale to po kilku godzinach... oszalec można. Nie wiem już co myśleć. We środę idę do gina. Do tego czasu chyba mnie do wariatkowa zawioza.

aohx3e3.png
  • zakochanaaw Autorytet

Wysłany: 24 września 2019, 04:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny może dla uspokojenia nerwów idźcie na betę HCG? Ona na tym etapie to raczej 100% potwierdzenia da czy jest ciąża czy nie a i może jak trochę nerwów uspokoicie to przyjdzie @ :)

Starania od 01.2017 o pierwsze maleństwo...
    Ona 24l. - Brak owulacji, io, tsh, mutacje MTHFR_677C>T i MTHFR_1298A>C i PAI-1 4G układy heterozygotyczne...
    On 35l. - 04.19 teratozoospermia - 0%/10.19 - 3-4%/7.04 - 3%/10.06 - 0%, usg jąder i badania krwi - ok.
    15.06. - laparoskopia, histeroskopia i hsg.
    niedrożne obydwa jajowody - UDROŻNIONE <3
    03.11 - hematolog
    16.11 - klinika leczenia niepłodności
    cykle stymulowane... bez efektów :(
    04.01.21-decyzja o próbie inseminacji a później in vitro
    21.01.21- beta 12,5
    01.02- mamy pęcherzyk!
    09.02 - mamy zarodek!
    15.02- mamy serduszko!!
    Nasz naturalny cud 🥰
  • kascok Przyjaciółka

Wysłany: 25 września 2019, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam dziś u gina. Widać pecherzyk. Test ciazowy z moczu negatywny w dalszym ciągu. Ciaze rozpoznał jako zagrożona ze względu na krwawienie i bóle podbrzusza. Przepisał luteine. Kazał odpoczywać, nie dźwigać i czekać. Za t y dzień mam się znów zjawić. Mam mieszane uczucia :( mam nadzieję że będzie dobrze. Trzymajcie kciuki.

aohx3e3.png
  • Camarilla Autorytet

Wysłany: 6 października 2019, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam tak w 2017r. Test wychodzily negatywne, okresu brak. U gina było widać pecherzyk i okazało się że to puste jajo płodowe.

♂️r. 81 - aspermia / brak możliwości oddania nasienia do badania
    ♀️r. 91 - owulacje potwierdzone monitoringami / podstawowe badania w normie

Starania od 08.2018
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ