X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie testy owulacyjne
Odpowiedz

testy owulacyjne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • renia825 Koleżanka

Wysłany: 6 lipca 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomozcie nie umiem dokladnie odczytac testow owulacyjnych ktory z tych jest dodatni wedlug was??? Jak tu zdjecie dodac???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2014, 21:52

20060923650122.png
  • justwol Ekspertka

Wysłany: 7 lipca 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana nie wiem jak zdjęcie dodać, jak na razie też nie posiadam tej umiejętności, natomiast jeśli chodzi o testy to powinnaś dostać do nich instrukcje
    ja posługuje się paskowymi, które zanurza się w pojemniczku z moczem, końcem w kolorze białym (drugi jest zielony lub różowy), na którym widnieje gruba czarna kreska, której nie należy przekraczać
    test odkładam na 5 minut, zwykle już po chwili pojawia się kreska kontrolna, która znajduje się bliżej kolorowej końcówki, jeśli pod spodem nie pojawia się druga kreska lub jest ona słabiej wybarwiona i mało widoczna to wynik uznaje za negatywny
    pozytywny wynik jest wówczas gdy kreska kontrolna i testowa są w tym samym kolorze lub gdy testowa jest ciemniejsza od kontrolnej
    jeśli nie pojawia się żadna to test uznaje się za nie ważny
    a jakie ty masz testy? ja moje kupuje na allegro, dość popularne są

ckaiyx8dwetxnt0a.png
  • renia825 Koleżanka

Wysłany: 8 lipca 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Instrukcje mam po angielsku ale cos tam zrozumialam testy mam z ebaya tez paskowe jestem zdziwiona bo to moj 43 dzien cyklu a test wyszedl wczoraj pozytywnie a dzis juz negatywnie dziwi mnie to czyzbym owulacje miala tak pozno?

20060923650122.png
  • zabka11 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie u mnie dziś test owi chbapozytywny obie kreski są tej samej barwy.sprobuje udostępnić fotkę

3i499vvjdikb2il4.png
    iv09j48argrcm17t.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ