Testy pozytywne, później negatywne
-
Cześć! Ostatnia miesiączka 4.09. Pierwszy test z moczu 5.10 - ledwo widoczna druga kreska. Drugi test 6.10 - kreska dobrze widoczna. Trzeci test 8.10, kreska słabo widoczna, lekki ból w podbrzuszu, śluz delikatnie zabarwiony krwią. Wieczorem beta hcg z krwi 7,1.
Co to oznacza? -
antosia25 wrote:Cześć! Ostatnia miesiączka 4.09. Pierwszy test z moczu 5.10 - ledwo widoczna druga kreska. Drugi test 6.10 - kreska dobrze widoczna. Trzeci test 8.10, kreska słabo widoczna, lekki ból w podbrzuszu, śluz delikatnie zabarwiony krwią. Wieczorem beta hcg z krwi 7,1.
Co to oznacza? -
antosia25 wrote:Różnej. Kiedy powtórzyć z krwi? Po 48 godz.?
Jeśli to biochemiczna, to co to dla mnie oznacza?
Jeśli to biochemiczna to beta będzie spadać aż przyjdzie krwawienie. Następny cykl może się lekko różnić albo będzie taki jak zawsze. Trzymam kciuki żeby jednak beta rosła ✊ -
Mój poziom stresu w tej sytuacji jest nie do opisania. Cykle miałam kiedyś bardzo nieregularne, antykoncepcję odstawilam w sierpniu (wtedy było ostatnie krwawienie z odstawienia), pierwszy okres pojawił się planowo. Więc teraz nawet nie wiem, kiedy mogła być owulacja...
-
antosia25 wrote:Mój poziom stresu w tej sytuacji jest nie do opisania. Cykle miałam kiedyś bardzo nieregularne, antykoncepcję odstawilam w sierpniu (wtedy było ostatnie krwawienie z odstawienia), pierwszy okres pojawił się planowo. Więc teraz nawet nie wiem, kiedy mogła być owulacja...
-
antosia25 wrote:Powtórzę ją jutro (minie 48 h). Czekam jeszcze na kontakt od ginekolog. Zobaczymy, co ona powie. A co może oznaczać ten zabarwiony śluz?
-
antosia25 wrote:Powtórzyłam testy z moczu. Pasek jest praktycznie niewidoczny... to możliwe, skoro jeszcze w piątek był mega wyraźny?
-