SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Wiesz, że jest ważny. Ale czy wiesz, który, kiedy i dlaczego?
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testy z allegro one step. Czy wiarygodne?
Odpowiedz

Testy z allegro one step. Czy wiarygodne?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ann0490 Koleżanka

Wysłany: 18 grudnia 2021, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Czy któraś z was robi te testy? Używam ich od kilku miesięcy i w tym cyklu od kilku dni pokazują mi się jakieś cienie...
    Robiłam też paskowy facelle i sama nie wiem czy tam coś jest, czy ja tylko chcę żeby było 🤔😅
    Szperałam trochę w sieci i one chyba czasami oszukują... Czy ktoś może się wypowiedzieć?
    Czy facelle paskowe czy ko wykrywały ciąże? Obecnie 8-9 dni po owu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2021, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja używałam one step o czułości 10 i u mnie taki ledwo widoczny cień okazał się ciążą. Bez ciąży nie było nic kompletnie.

• Ann0490 Koleżanka

Wysłany: 20 grudnia 2021, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już mogę sama odpowiedzieć, może komuś się przyda... Otóż testy były wadliwe i wyraźnie pokazywały druga kreskę :( 13 na 15 było błędnych...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Akcesoria do gondoli – co warto mieć pod ręką?

Komfortowy spacer z maluchem zaczyna się od dobrze dobranych akcesoriów do gondoli. Sprawdź, co naprawdę warto mieć pod ręką, by zadbać o wygodę i bezpieczeństwo dziecka.      

CZYTAJ WIĘCEJ

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ