X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testy z allegro one step. Czy wiarygodne?
Odpowiedz

Testy z allegro one step. Czy wiarygodne?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ann0490 Koleżanka

Wysłany: 18 grudnia 2021, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Czy któraś z was robi te testy? Używam ich od kilku miesięcy i w tym cyklu od kilku dni pokazują mi się jakieś cienie...
    Robiłam też paskowy facelle i sama nie wiem czy tam coś jest, czy ja tylko chcę żeby było 🤔😅
    Szperałam trochę w sieci i one chyba czasami oszukują... Czy ktoś może się wypowiedzieć?
    Czy facelle paskowe czy ko wykrywały ciąże? Obecnie 8-9 dni po owu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2021, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja używałam one step o czułości 10 i u mnie taki ledwo widoczny cień okazał się ciążą. Bez ciąży nie było nic kompletnie.

• Ann0490 Koleżanka

Wysłany: 20 grudnia 2021, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już mogę sama odpowiedzieć, może komuś się przyda... Otóż testy były wadliwe i wyraźnie pokazywały druga kreskę :( 13 na 15 było błędnych...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ