X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testy z allegro one step. Czy wiarygodne?
Odpowiedz

Testy z allegro one step. Czy wiarygodne?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ann0490 Koleżanka

Wysłany: 18 grudnia 2021, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Czy któraś z was robi te testy? Używam ich od kilku miesięcy i w tym cyklu od kilku dni pokazują mi się jakieś cienie...
    Robiłam też paskowy facelle i sama nie wiem czy tam coś jest, czy ja tylko chcę żeby było 🤔😅
    Szperałam trochę w sieci i one chyba czasami oszukują... Czy ktoś może się wypowiedzieć?
    Czy facelle paskowe czy ko wykrywały ciąże? Obecnie 8-9 dni po owu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2021, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja używałam one step o czułości 10 i u mnie taki ledwo widoczny cień okazał się ciążą. Bez ciąży nie było nic kompletnie.

• Ann0490 Koleżanka

Wysłany: 20 grudnia 2021, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już mogę sama odpowiedzieć, może komuś się przyda... Otóż testy były wadliwe i wyraźnie pokazywały druga kreskę :( 13 na 15 było błędnych...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ