X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Torbiel czy ciaza
Odpowiedz

Torbiel czy ciaza

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sara9555 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na wizycie u gin. dowiedzialam sie, ze typowo ciazy jeszcze nie widzi, ale albo jest to cialko zolte albo torbiel. Czy ktos tez byl w takiej sytuacji? Mi sie wydaje, ze przy pierwszej ciazy tez tak mialam i jednak ciaza

• sara9555 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poprzednie ciaze wykrywane na 100% w 8tyg ciazy. A moze ktos wgl. slyszal o torbielu w macicy? Bo to jest w macicy. I czy beta jakby cos bylo to mi wykryje? (jestem dzien po spodziewanym okresie)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 20:17

• Paulinucha87 Ekspertka

Wysłany: 5 stycznia 2017, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lekarz oczywiscie,że ciązy nie widzi bo jest za wczesnie,a z tego co wiem i co pisze wyraznie na testach ciążowych,ze torbiele mogą pokazywać pozytywny test hcg,ale nie wiem czy test robilas.Jak robilas i jest negatywny to powtorz po paru dniach.Potrzeba troche cierpliwosci niestety :/

• sara9555 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2017, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, wiem o tych testach, dlatego tez bylam u lekarza sprawdzic czy nie ma, bo kiedys tez mialam, ale na jajniku. 6 testow pozytywnych hehe. Chyba beta mnie nie ominie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 08:28

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ