Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ujemna Beta HCG
Odpowiedz

Ujemna Beta HCG

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karus Nowa

Wysłany: 23 lipca 2021, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,

We wtorek 20.07 miałam dostać okresu, cykle mam zwykle 28-29 dni. Mam za sobą ciężkie pół roku, ale nie wpłynęło to na regularność miesiączkowania. O drugie dziecko staramy się z mężem od grudnia. W środę 21.07 robiłam betę z krwi, wynik 1.2. Mimo wszystko brak objawów zbliżającego się okresu, piesi nie bolą, nie mam wahania nastrojów. Mam za to cały czas taki mleczny, ciągnący śluz. Obecnie 32dc. Co doradzacie? Iść na kolejną betę w przyszłym tygodniu? Czy któraś miała taki przypadek, że mimo negatywnej bety ciąża jednak była? Poprzednia ciąża była nieplanowana i w kilka dni po dacie spodziewanej miesiączki na teście strumieniowym były już dwie kreski.

• sara9555 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2021, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak miałam-brak ciąży z bety ;) kilka dni później gin dala mi luteinę na kilka dni, po odstawieniu miała przyjść @ jeśli miałby być okres, a jeśli była ciąża to miałoby podtrzymać. No i nie przyszła @ tylko się okazało, że jestem w ciąży na kolejnej wizycie i córka ma 7 lat, ciąża bezproblemowa. A testy były bladziochami.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ