SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ujemna Beta HCG
Odpowiedz

Ujemna Beta HCG

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karus Nowa

Wysłany: 23 lipca 2021, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,

We wtorek 20.07 miałam dostać okresu, cykle mam zwykle 28-29 dni. Mam za sobą ciężkie pół roku, ale nie wpłynęło to na regularność miesiączkowania. O drugie dziecko staramy się z mężem od grudnia. W środę 21.07 robiłam betę z krwi, wynik 1.2. Mimo wszystko brak objawów zbliżającego się okresu, piesi nie bolą, nie mam wahania nastrojów. Mam za to cały czas taki mleczny, ciągnący śluz. Obecnie 32dc. Co doradzacie? Iść na kolejną betę w przyszłym tygodniu? Czy któraś miała taki przypadek, że mimo negatywnej bety ciąża jednak była? Poprzednia ciąża była nieplanowana i w kilka dni po dacie spodziewanej miesiączki na teście strumieniowym były już dwie kreski.

• sara9555 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2021, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak miałam-brak ciąży z bety ;) kilka dni później gin dala mi luteinę na kilka dni, po odstawieniu miała przyjść @ jeśli miałby być okres, a jeśli była ciąża to miałoby podtrzymać. No i nie przyszła @ tylko się okazało, że jestem w ciąży na kolejnej wizycie i córka ma 7 lat, ciąża bezproblemowa. A testy były bladziochami.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ