W czerwcu lecimy z clo, a w lutym na spacer z bobo 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Sasanka55. wrote:Madziandzia, podziwiam Cie :* Ja jestem ch*jem, ale unikam takich imprez, za duzo mnie kosztuja. W sobote robilam z M. grilla na dzialce, na swiezym powietrzu, w ramach jego urodzin. Przyszla m.in. ciezarna, ktora zaraz rodzi i 2 mamusie z kilkumiesiecznymi bobasami. Trzymalam sie od nich z dala, bez kitu. Dobra, mniejsza o to. Moze i dobrze, ze robisz rozeznania, bo ja nawet nie wiem, co to rampers, a przeciez juz za chwile obie bedziemy dla naszych dzieciaczkow ciuchy wybierac. Przyjade do W-wy na wspolny shopping :*
Sasanko, to ja też jestem ch*jem, bo unikam, jak ognia takich imprez. I pewnie jeszcze przez dłuugi czas tak będzie.
A co do RAMPERSA, to czy czasem nie chodziło o PAMPERSA 🤭😂Sasanka55. lubi tę wiadomość
Synek 31tc [*] - Urodzony Dla Nieba -
Hej Dziewczyny!
Część z Was pewnie mnie nie kojarzy, inne już zapomniały ale zmotywowana przez nasze forumowe Słoneczko wpadłam zajrzeć co u Was. Bardzo się ucieszyłam jak zobaczyłam kilka "zaginionych" nicków ale również cieszę się że jest tyle nowych dziewczyn i życzę Wam wszystkim żeby ta lista ciągle się zmieniała a nie była zapełniana przez te same osoby od wielu miesięcy❤
Skoro ciążowe wiruski są pożądane to przesyłam Wam moje, w świeżutko rozpoczętym 18tc, po udanym 6cs po poronieniu, gdzie wtedy poprostu nie miało prawa nam się udać😉😄
€£¥₩!@#$%^&*
Postaram się zaglądać częściej i jeszcze mocniej Wam kibicować!
Buźka😚MonikA_89!, lorinka9191, ef36, Makino, Magddullina2, Fiore, Sasanka55., *Agape*, Lilou, Mm, Pati96, ElfiaKsiężniczka, Suszarka, Angelll26, Okularnica_:), Mildred, Pauliśka, Nuch2, GrubAsia, Simons_cat, Magdalena29, Gosiek1993, Mlodamezatka, Mama_Zuzia, eemmiilliiaa, agge, moni05, moyeu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylorinka9191 wrote:Sasanko, to ja też jestem ch*jem, bo unikam, jak ognia takich imprez. I pewnie jeszcze przez dłuugi czas tak będzie.
A co do RAMPERSA, to czy czasem nie chodziło o PAMPERSA 🤭😂
Rampers to takie body, ale z krótkimi nogawkami
Jeszcze dziewczyny będziecie kupować rampersy na przyszle wakacje 😘
Ochmanko, super że u Ciebie wszystko w porządku. A wiadomo już co w brzuszku siedzi?
Frelcia super!! Próg bomba, teraz musi być dobrze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2020, 21:20
Sasanka55., Frelciaa, Ochmanka, Magdalena29 lubią tę wiadomość
-
Frelciu cudowne wiadomości ❤️❤️❤️😘✊rośnie pszczółka rośnie ❤️❤️❤️
Hehe Zuza mówisz wyścig na porodówkę 🤣 jak dla mnie 💣
❤️❤️❤️
Taaak Zuzia znów bedzie ciozowa sexbomba 😍😘❤️
Ja jak tak mój apetyt będzie dalej trwal na wieczor to będę pigiMadzia a jak popuchne jak przy chłopcach to już wogole hehe 🐖🐳😂🙈
Wielorybica Magdalena doturlana 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2020, 21:21
Frelciaa, Mama_Zuzia, Fiore lubią tę wiadomość
👩👦👦
👣2014
👣2016
🤍😇24.01.21r zm 14.02.21😞 osobisty Anioł stróż 😢💔 -
lorinka9191 wrote:Sasanko, to ja też jestem ch*jem, bo unikam, jak ognia takich imprez. I pewnie jeszcze przez dłuugi czas tak będzie.
A co do RAMPERSA, to czy czasem nie chodziło o PAMPERSA 🤭😂lorinka9191, Sasanka55., agge lubią tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
nick nieaktualny
-
Ochmanko ❤❤ już 18tc? Kiedy to zleciało?
Ochmanka lubi tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Sasanka55. wrote:Rampersy, pampersy Lorinka mistrz 😅😅😅😅
Ochmanko, love you Moze czesc nowych dziewczyn Cie nie kojarzy, ale gwarantuje, ze NIKT nie zapomnial
Hahahhahaha , popłakałam się ze śmiechu 😂🤣😂 co się dziwić dzieci nie mam to się nie znam 🤭 myślałam, że to literówka , choć przez moment się zastanawiałam, jak to jednego pampersa Madziandzia kupiła 😂🤣😂Sasanka55., Makino, Simons_cat, Magdalena29, agge lubią tę wiadomość
nick nieaktualnylorinka9191 wrote:Hahahhahaha , popłakałam się ze śmiechu 😂🤣😂 co się dziwić dzieci nie mam to się nie znam 🤭 myślałam, że to literówka , choć przez moment się zastanawiałam, jak to jednego pampersa Madziandzia kupiła 😂🤣😂
Ja sie caly czas w glos smieje, wyobrazajac sobie Madziandzie idaca na Baby Shower z 1 pampersem 😅😅😅lorinka9191, ef36, *Agape*, Pati96, MonikA_89!, GrubAsia, Rucola, Magdalena29, Makino, Mama_Zuzia, eemmiilliiaa, agge, moni05, moyeu lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny!
Faktycznie leci strasznie szybko, mimo że do 12tc to była jakaś wieczność to teraz wydaje mi się że prenatalne były w tamten piątek 😄
Makino na 70% siusiaka nie widać więc szykujemy sie na Łucję😀
Ef nie widzę innej opcji! Podchodzisz w lipcu do crio?*Agape*, ef36, Sasanka55., Mm, Mlodamezatka, Makino, agge, moni05, moyeu lubią tę wiadomość
-
Madziandzia tym RAMPERSEM to mi taki wieczór zrobiła, że głowa mała 😂 Opowiadam mężowi i razem nie możemy się pozbierać ze śmiechu 😂🤣😂
A on mówi, ale też mi przyszło do głowy, że tam chyba o pampersa chodziło 😂🤣😂
HahahahhahahahahhahahhahahhaaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2020, 22:42
Sasanka55., Suszarka, Pati96, Simons_cat, Magdalena29, Makino lubią tę wiadomość
Agape a jak Twoje Maleństwo?
-
Ochmanka wrote:Agape a jak Twoje Maleństwo?
Okaże się za tydzień na prenatalnych co tam u niego słychać (zakładam, że drugi chłopiec, chociaż synek ciągle mówi, że chce siostrzyczkę 🙈)ef36, Ochmanka, Pati96, agge lubią tę wiadomość
Nasz tęczowy synek 😍🌈
05.2016 synek 👦🏻
01.2020 poronienie zatrzymane 7tc 👼 -
Ochmanka wrote:Dzięki dziewczyny!
Faktycznie leci strasznie szybko, mimo że do 12tc to była jakaś wieczność to teraz wydaje mi się że prenatalne były w tamten piątek 😄
Makino na 70% siusiaka nie widać więc szykujemy sie na Łucję😀
Ef nie widzę innej opcji! Podchodzisz w lipcu do crio?
Taki mam plan teraz powinnam zająć się jego realizacją, bo tym razem towarzyszy mi przeczucie że będzie dobrze.
Jak się czujesz w ciąży ?Ochmanka lubi tę wiadomość
1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście -
ef36 wrote:Taki mam plan teraz powinnam zająć się jego realizacją, bo tym razem towarzyszy mi przeczucie że będzie dobrze.
Jak się czujesz w ciąży ?
Nie potrafię już sobie wyobrazić jakby to było gdyby naszego dziecka nie było z nami.
Na jesieni pogadamy jak Ty się czujesz z rosnącym brzuszkiem✊😚*Agape*, Pati96, GrubAsia, Mm, Magddullina2, Makino, ef36, agge, Suszarka lubią tę wiadomość