W oczekiwaniu na dwie kreski/ objawy po owulacji 🫶🏼
-
Hej! Piszę do was ponieważ potrzebuję dobrego słowa i wsparcia 😊 wiec staram się o 2 ciążę (10 lat później), mam 30 lat i to mój pierwszy cykl starań. Antykoncepcja odstawiona 4 lata temu, brak problemów hormonalnych, badania wykonane 2 lata temu, brak endometriozy, pcos ect. Cykle 34-35 dni. 5-6 stycznia miałam owulację,5 linią testowa hormonu bardzo zaczerwieniona, mocniej niż druga linia 4 współżycie, 6 dzień owulacji współżycie. Jestem teraz 6dpo nie zauważyłam jednak nic oprócz od czasu owulacji pobolewanie brzucha jak na @, w niedzielę dość mocny ból promieniujący do ud chwilowy od tamtej pory lżejsze pobolewanie. Wczoraj nagły silny ból żołądka, trwał naprzemiennie falowo kilka godzin później ustał. Ciągle obserwuje żółtą
Wydzielinę, dość mocno żółta bez swędzenia, nieprzyjemnego zapachu. Raz jej jest mniej raz mam sucho 🥺 chyba dziś zauważyłam
Bardzo bardzo delikatny ból piersi ale nie wiem
Czy już sobie nie wmawiam… przy pierwszej ciąży objawy były bardzo silne, ale nie mogę sobe przypomnieć dokładnie kiedy się pojawiły. Czy któraś z was doświadczyła podobnie?
Miesiączka była 15 grudnia. Zamierzam testować 17 stycznia 🤞🏼dodam że dziś cały czas chodzę do toalety siku.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 11:24
-
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH