W oczekiwaniu na rozwiązanie (klub AA) 💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Krysia i Karo - gratulacje skończonych tygodni
Chciałoby się już być tam gdzie wy, ale też pewnie szybko mi zleci
Ja tu nawet do stycznia będę wysiadywać także spokojnie
Miło mi, że pamiętacie moją historię. Możecie podawać dalej oczywiście!!! Lilou sama nie wierzyła, ale ja wierzyłam, bo przecież samą mnie zaskoczył pierwszy cykl po procedurzeAle kiedy tak na 100% uwierzę to też nie wiem. Może po prenatalnych? Albo jak poczuję ruchy? To jest ciągle takie odległe...
JoanTo dziś jest piękny dzień! Dużo miłości
Aaa Karo ja wczoraj zapomniałam o nawadnianiu, bo padało i ból głowy dopadł mnie od razu. Idę zaraz się zaopatrzyć w coś do wodopoju. 🚰Jo_an lubi tę wiadomość
36 cykli starań
2 x IUI ❌
Nieudana procedura IVF - imsi - 3 x FET - ❌
💔 ciąża biochemiczna - naturals - 03.2022
kiedy Bóg drzwi zamyka - to otwiera okno
Naturalny cud ❤️ mamy syna!
27.01.23 - 3390 g i 55 cm
22.05.2024 - puste jajo, poronienie 7+2 💔
08.2024 - powrót do starań o rodzeństwo
09.2024 - ⏸️
-
Kociara mi nawet jakoś ruchy nie dały takiego poczucia ze to na prawdę się dzieje 🙈 dopiero od tygodnia maluch w brzuchu porusza się jakby faktycznie ktoś mi wsadził małego człowieka do środka, wcześniej te kopnięcia były takie nieskoordynowane, mało dziecięce 🙈… i o ile to ze „jestem w ciąży” w końcu gdziestam do mnie dotarło, to to ze „będę miała dziecko” dopiero do mnie od niedawna dociera. A myśle ze jak się urodzi i będę już go widziała to nadal trochę mi zajmie zanim uwierzę ze TO dziecko to jest MOJE dziecko 🙈🥹17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
👱🏻♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️🩹, CB 💔, Mój Cud 💙 -
Która umie czarować ? Ja chcę urodzić w tym tygodniu przed weekendem 🙈 proszę o jakieś zaklęcie jak wykurzyć już tego brzdąca bo jemu chyba się nie spieszy 😅
karola, madzia28, Simons_cat lubią tę wiadomość
-
Wiolala wrote:Która umie czarować ? Ja chcę urodzić w tym tygodniu przed weekendem 🙈 proszę o jakieś zaklęcie jak wykurzyć już tego brzdąca bo jemu chyba się nie spieszy 😅
Niestety na to chyba nie ma zaklęcia 😒 tak to jest z tymi dziećmi, jeszcze nie wyszły a już się rządzą 🙈👩🏻 93 👦🏻 92
Mięśniak macicy/PCOS/zaburzenia hormonalne - wszystko wróciło do normy po ciąży ♥️
2025r. - powrót do starań o rodzeństwo 🍀 2cs 🍀
13.08.2025r. ⏸️ bhcg 18,3 prog 18,78 🥺
18.08.2025r. bhcg 271,1 prog 22,99 🥺
Zostań z nami maluchu 🥺
2021r. 2x cb 💔 5tc
30.11.2021r. ⏸ 💚
10dpo - beta 82,7 🙏🏻
12dpo - beta 247,6 🥰
15dpo - beta 1163,5 😌
41+2 Franciszek jest z nami ❤️ 23.08.2022r. 3690g, 54cm
-
Wiola chyba tyko 3xS - sprzątanie, schody, sex 😆 jeszcze ewentualnie spacer. Ale jak się Twojemu maluchowi nie spieszy to ile razy „S” byś nie zastosowała to i tak go nie wykurzysz haha 😆
Simons_cat lubi tę wiadomość
17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
👱🏻♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️🩹, CB 💔, Mój Cud 💙 -
Gosia to tez na „s” wiec w sumie może coś w tym jest 😆
No.reasons lubi tę wiadomość
Wiola tu chyba czary nie pomogą jak młodemu się nie spieszy... jak nie sposoby Karo to jeszcze mycje okien, masaż sutków .. herbate z liści malin pijesz?
Ja znam historie dziewczyny z innego wątku u niej immunologia u męża bardzo słabe nasienie (proponowali im dawce) 3 procedury 0 ciąży w ostatniej jeden zdrowy zarodek, miesiac przed cyklem transferowym naturalna ciaza 😊 a i nasienie udało im się poprawić mimo że lekarze nie bardzo dawali na to szanse. Czytając forum człowiek naprawdę zaczyna wierzyć w cuda 🥰 -
W szkole rodzenia w wielu tematach położna mowi "to nie ma znaczenia czego wy oczekujecie, dziecko i tak zrobi jak chce " i coz w tym jest... jednd sie spiesza, inne niekoniecznie i chyba faktycznie nie ma rady...
Kociara pamiętam szczególnie historie po IVF, bo mnie to tez dotyczy, wiec tymbardziej super jak sie potem udaje... ja licze ze jak mnie w psychiatryku nie zamkną to kiedyś siw odwaze wrócić do starań... 😏 Kociara zleci, pamietam początki, jak były dziewczyny bliżej końca, teraz juz tula maluchy i zawsze myśl "ale im dobrze, tezbym chciała juz" i nagle nie wiadomo kiedy 31+0 😱
U mnie to inaczej, bo ja dalej boję siw każdego dnia i chyba poczuje spokój dopiero jak siw urodzi... ja za to rano kolo 6-7 mam imprezę u młodego... jak leze na boku to caly brzuch faluje, to nawet widać i pod reka czuc 😍
A do skurczów, boje sie sama gdzies wychodzić już... wczoraj wieczorem tez mialam, do tego stopnia, ze nie bylam w stanie równowagi na nogach... skończyło na szczęście zwartym kolanem i kilkoma siniakami, bo jedyna myśl byla żeby nie przewrócić sie na dziecko... 😱
27tc+3 - 😢 [*] 11.20
37tc+3 - 🌈
6tc+4 - 😭 [*] 07.24 - żegnaj okruszku...
3tc+4 💔
[/url]
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
X.21 - 1️⃣ IVF - 3️⃣❄️
23.12.21 - 1️⃣FET ❄️4AA
25.08.22 - 37+3 - 3220g i 54cm cudu jest juz ze mną
...
_ _ _ _
04.06.24 2️⃣FET ❄️3AA
06.07.24- 7+2 💔
_ _ _ _
05.09.24 - 3️⃣FET ❄️4AB
11.10.24 cp; Metotreksat 7+5 💔
30.04.2025 - 3️⃣IVF
12.05 💉=> 24🥚=>🫧20
13.05 =>🫧18
17.05 => PGTa => 5 doba❄️4.1.1✅️; ❄️4.1.1✅️;❄️4.2.2❌️; ❄️4.2.2✅️; ❄️3.2.2❌️; ❄️3.1.2❌️
18.05 => 6 doba❄️4.2.2✅️; ❄️4.2.2❌️
06.25 - FET 🙏🙏❓️❔️❓️
"Ojcze, jeśli możliwe, oddal ode mnie ten kielich
Ojcze, jeżeli trzeba, chcę Twoją wolę wypełnić" -
Wiolala ja tez juz mialam ciezko na koncowce i robilam wszystko zeby Mala eksmitowac. Nie wiem czy to pomoglo czy poprostu przyszedl juz czas - postanowilam pobujac sie na pilce, juz tego wieczora zaczely mnie strasznie bolec plecy, a nastepnego dnia rano wybudzily mnie delikatne skurcze, ktore z biegiem dnia juz tylko sie nasilaly 😉 jesli masz taka pilke w domu to moze warto sprobowac 😉
Cokolwiek by sie nie dzialo z dnia na dzien jestes coraz blizej do spotkania z synkiem 😊 -
Gosia24 wrote:Krysia może warto by było zwiększyć dawkę magnezu na te skurcze? Z tego co pamietam bierzesz 1 tabletkę więc może zwiekszenie pomoze
Teraz juz 2.. i jest tylko gorzej 😱27tc+3 - 😢 [*] 11.20
37tc+3 - 🌈
6tc+4 - 😭 [*] 07.24 - żegnaj okruszku...
3tc+4 💔
[/url]
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
X.21 - 1️⃣ IVF - 3️⃣❄️
23.12.21 - 1️⃣FET ❄️4AA
25.08.22 - 37+3 - 3220g i 54cm cudu jest juz ze mną
...
_ _ _ _
04.06.24 2️⃣FET ❄️3AA
06.07.24- 7+2 💔
_ _ _ _
05.09.24 - 3️⃣FET ❄️4AB
11.10.24 cp; Metotreksat 7+5 💔
30.04.2025 - 3️⃣IVF
12.05 💉=> 24🥚=>🫧20
13.05 =>🫧18
17.05 => PGTa => 5 doba❄️4.1.1✅️; ❄️4.1.1✅️;❄️4.2.2❌️; ❄️4.2.2✅️; ❄️3.2.2❌️; ❄️3.1.2❌️
18.05 => 6 doba❄️4.2.2✅️; ❄️4.2.2❌️
06.25 - FET 🙏🙏❓️❔️❓️
"Ojcze, jeśli możliwe, oddal ode mnie ten kielich
Ojcze, jeżeli trzeba, chcę Twoją wolę wypełnić" -
Krysia1411 wrote:Teraz juz 2.. i jest tylko gorzej 😱
-
Wiolala jeszcze ponoć jakieś pikantne jedzonko może zadziałać. Spróbuj może jakaś pizze z jalapeno. Choć podobno jak mówią dziewczyny, wyjdzie jak będzie chciał 🤭 także oby chcial w tym tyg
Taka ma być ładna pogoda
au nas dziś taka pogoda,że nawet nie wiem co na wypis wziąć i chyba spakuje całą siatkę 😅
86' starania od 8.19, od 11.20 w Klinice. M:obniżona ilość i ruchliwość, DFI 28%
4.21 cb, 4.21 IUI, 6.21-2 IUI
7.21 IVF:11pęcherzyków❄️❄️❄️❄️❄️8.21 i 9.21-2 transfery
ANA1 ujemne, NK ok, biopsja endo, MTHFR A1298C homo, PAI-1 hetero. KIR AA, C1C1. AlloMLR 0%
Naturalny cud:
27.11 beta 36
18.06 33+0🐣Adaś
-
Gosia ja szczotkuje - jak mi się przypomni 😆🙈 mam ta szczotkę która napisałaś, jest dość twarda wiec zależy jaka masz skórę, dla mnie byla dobra na początek bo używam głównie na uda i pośladki a tam skóra jednak troszkę grubsza chyba jest 🙂
Krysia to nasi chyba dziś wspólna impreze urządzają. Ja mam dziś trochę spraw do załatwienia na mieście i dużo jeżdżę autkiem a brzuch od rana nie przestaje szaleć, rozmawiam z ludźmi i nie mogę się skupić bo mi dziecko robi takie ruchy ze myśle tylko o tym żeby się nie zwijać od tych kopów. Wypycha się do tego stopnia ze jestem w stanie dotknąć jego wypchany tyłek który czuć pod palcami jak taki guz na brzuchu 😆🙈😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2022, 13:16
Dziewczyny, my od wczoraj jesteśmy w domu 🥰 powiem Wam, że rzeczywistość z takim bobasem to coś niesamowitego. Wczoraj już zdążyłam popłakać się Mężowi, że nie nadaje się na matke, jak widzę jak on leży taki bezbronny i totalnie zależny ode mnie, a jak jeszcze płacze i ja nie wiem dlaczego to już w ogóle wysiadam. Mam nadzieję, że za jakiś czas, choć troszkę nauczę się obsługi swojego dziecka. Teraz mamy w planach dużo się tulić, całować i uczyć się siebie nawzajem.
Cecylia, mam nadzieje ze u Was wszystko w porządku.
Gosia, karmie mieszanie, daje co ok. 3 h butle a w między czasie przystawiam do piersi jak tylko mam taką możliwość 😊Jo_an, Wiolala, Mersalla, Sway, madzia28, Simons_cat, Jusia88 lubią tę wiadomość
21 cs- 5.11.2021 r. ⏸
23.11- 6t1d jest 💙
8.07- 38t+3d Antoś już z nami 🥰 4070g, 56 cm, poród sn -
Asia oczywiście ze się nadajesz, to tylko Twoje hormony aktualnie próbują Ci namieszać w głowie 🥰😘 I Ty się musisz nauczyć Małego i on Ciebie, niedługo znajdziecie wspólny język i w zasadzie będziecie rozumieli się bez słów ❤️
Cudownie ze już jestescie razem! Tulcie się ile da, tyle na siebie czekaliście 🥹❤️17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
Asia dla swojego dziecka jesteś najlepsza mamą na świecie ❤️ minie parę dni i będziesz rozróżniać każdy rodzaj płaczu, mały nie zdąży zakwilic a Ty juz będziesz wiedziała czego mu trzeba, a teraz tulcie się 🥰🥰🥰