X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie w poszukiwaniu drugiej kreseczki na teście :)
Odpowiedz

w poszukiwaniu drugiej kreseczki na teście :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mama dwóch gości Debiutantka

Wysłany: 25 listopada 2019, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie dziewczynki! mam pytanie, czy rozbierał ktoś test płytkowy na części pierwsze? szukałam dziś drugiej kreski na teście i go rozebrałam, a tam na samym "dnie" paska lekko różowy pasek ;) i taka mnie ciekawość zżera czy to możliwe?

• Ika83 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2019, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama dwóch gości wrote:
    witajcie dziewczynki! mam pytanie, czy rozbierał ktoś test płytkowy na części pierwsze? szukałam dziś drugiej kreski na teście i go rozebrałam, a tam na samym "dnie" paska lekko różowy pasek ;) i taka mnie ciekawość zżera czy to możliwe?

Rozbierałam nie raz😀 zrób betę. Ona prawdę Ci powiem😀

mkwia
  • Róża 1 Ekspertka

Wysłany: 26 listopada 2019, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama dwóch gości wrote:

Jak różowa kreska to dobrze

• Dora34 Koleżanka

Wysłany: 28 listopada 2019, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama dwóch gości wrote:
    Na to, żeby rozbierać test jeszcze nigdy nie wpadłam :D

yfyfj7u.png

ol2jsv4.png
  • mama dwóch gości Debiutantka

Wysłany: 28 listopada 2019, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora34 ot taka babska ciekawość, co tam w środku piszczy :) to był mój pierwszy raz :D :D :D

• Niki345 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2019, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama dwóch gości wrote:
    Zdarzyło się 😂😂😂 A już myślałam, że w swoich dziwactwach jestem sama. Zrób badanie z krwi, beta prawdę Ci powie 😊

🔹Rocznik 83', starania od 2018, AMH 1,62 ng/ml
    ▪️PAI-1 4G hetero ▪️NK 19% ▪️ HLA-I dodatnie

2018.11 IUI - 11tc [*]
    2019.04 IUI - 5 tc [*] [*] bliźniaki
    2019.10 IVF: 15 oocytów, 10 MII, 7 blastek w 5 dobie
    (5 klasy A, 2 klasy B )
    2019.10 FET 1x 🍀 4 tc [*]
    2019.11.29 FET 2x 🍀🍀
    BETA: 5dpt 2,61; 7dpt 44,9; 10dpt 204,0; 13dpt 716,6
    2019.12.17, 18 dpt - są ❤️❤️
    2019.12.24, 25 dpt - 6tc [*] ❤️💔
    2020.07.25, 36tc+6, poród, 3320gr, 56cm ♂️👣

▪️🍀🍀🍀🍀 nadal na zimowisku

Prowadzę stronę:
    👉www.mamapoinvitro.pl
    gdzie zbieram nasze doświadczenia odnośnie starań oraz historie forumowych Staraczek (są wyjątkowe, szkoda żeby zniknęły w odmętach Internetu). Jeżeli chciałabyś, abym dodała również Twoją lub masz jakieś uwagi pisz śmiało [email protected] 😊
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ