X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie w poszukiwaniu drugiej kreseczki na teście :)
Odpowiedz

w poszukiwaniu drugiej kreseczki na teście :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mama dwóch gości Debiutantka

Wysłany: 25 listopada 2019, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie dziewczynki! mam pytanie, czy rozbierał ktoś test płytkowy na części pierwsze? szukałam dziś drugiej kreski na teście i go rozebrałam, a tam na samym "dnie" paska lekko różowy pasek ;) i taka mnie ciekawość zżera czy to możliwe?

• Ika83 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2019, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama dwóch gości wrote:
    witajcie dziewczynki! mam pytanie, czy rozbierał ktoś test płytkowy na części pierwsze? szukałam dziś drugiej kreski na teście i go rozebrałam, a tam na samym "dnie" paska lekko różowy pasek ;) i taka mnie ciekawość zżera czy to możliwe?

Rozbierałam nie raz😀 zrób betę. Ona prawdę Ci powiem😀

mkwia
  • Róża 1 Ekspertka

Wysłany: 26 listopada 2019, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama dwóch gości wrote:

Jak różowa kreska to dobrze

• Dora34 Koleżanka

Wysłany: 28 listopada 2019, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama dwóch gości wrote:
    Na to, żeby rozbierać test jeszcze nigdy nie wpadłam :D

yfyfj7u.png

ol2jsv4.png
  • mama dwóch gości Debiutantka

Wysłany: 28 listopada 2019, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora34 ot taka babska ciekawość, co tam w środku piszczy :) to był mój pierwszy raz :D :D :D

• Niki345 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2019, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama dwóch gości wrote:
    Zdarzyło się 😂😂😂 A już myślałam, że w swoich dziwactwach jestem sama. Zrób badanie z krwi, beta prawdę Ci powie 😊

🔹Rocznik 83', starania od 2018, AMH 1,62 ng/ml
    ▪️PAI-1 4G hetero ▪️NK 19% ▪️ HLA-I dodatnie

2018.11 IUI - 11tc [*]
    2019.04 IUI - 5 tc [*] [*] bliźniaki
    2019.10 IVF: 15 oocytów, 10 MII, 7 blastek w 5 dobie
    (5 klasy A, 2 klasy B )
    2019.10 FET 1x 🍀 4 tc [*]
    2019.11.29 FET 2x 🍀🍀
    BETA: 5dpt 2,61; 7dpt 44,9; 10dpt 204,0; 13dpt 716,6
    2019.12.17, 18 dpt - są ❤️❤️
    2019.12.24, 25 dpt - 6tc [*] ❤️💔
    2020.07.25, 36tc+6, poród, 3320gr, 56cm ♂️👣

▪️🍀🍀🍀🍀 nadal na zimowisku

Prowadzę stronę:
    👉www.mamapoinvitro.pl
    gdzie zbieram nasze doświadczenia odnośnie starań oraz historie forumowych Staraczek (są wyjątkowe, szkoda żeby zniknęły w odmętach Internetu). Jeżeli chciałabyś, abym dodała również Twoją lub masz jakieś uwagi pisz śmiało [email protected] 😊
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ