wadliwe testy PEPINO
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja obydwie ciąże testowałam testami z allegro. Mają certyfikat i są tańsze bo nie są pojedynczo pakowane tylko dostajesz z opakowania zbiorczego czyli tylko w tej folii. płaciłam po 3 zł za sztuke za te lepsze a zwykle sa od 1zł i zawsze jak nie byłąm w ciąży to pokazywał negatyw a każdą ciązę pokazywał mi prawidłowo i mimo nie dowierzania robiłam kolejne testy i nie wariowały jak ciąża to zawsze pokazywały i zdania nie zmieniały
Redhotka, ewunia87 lubią tę wiadomość
-
do bom bom, odczytuje w prawidłowym czasie , kreski pojawiają sie niemalze od razu. Nie mam 15 lat jestem doświadczona matką, stąd moje ogromne zdziwienie , bo kilka lat temu takich cyrków z testami nie było a tu co test to pozytywny przy braku ciąży.
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem jak to jest z tymi testami.. siostra jest w 12tc, robiła testy z allegro ( te najtańsze ) wychodziły pozytywne, dla pewności kupiła bobo test i pink test - ten pierwszy wyszedł negatyw, drugi pozytywny, na następny dzień beta wyszła piękna..
-
nick nieaktualny
-
cati wrote:http://www.drogerienatura.pl/oferta/produkt/zdrowie/test-ciaowy-pytkowy-
Ja ten , stosuje kosztuje 2 zl za sztuke i jakos nie robi przekretow -
katdud wrote:Witajcie czy macie doswiadczenia z tym testem? ja zrobiłam 5 i wszystkie z zarysem drugiej kreski ale bardzo blade. Doczytałam się że często są wadliwe, ktos miał podobną sytuacje?
Są bardzo wadliwe, skusiły mnie niską ceną i w miarę dobrymi opiniami. Testowałam nimi przez miesiąc co jakiś czas i raz pokazywały bladą kreskę, raz wcale, a raz bardzo ciemną jak druga testowa. To było stresujące, ponieważ myślałam, że jestem w ciąży biochemicznej i beta tak skacze, a w rzeczywistości oczywiście jak się później wyjaśniło w ciąży nie byłam. Na testach od innych producentów nie pokazała się ani razu druga kreska, robiłam też dwa razy betę z krwi i też nic, dlatego po jakimś czasie zorientowałam się, że to te Pepino oszukują. -