🍁We wrześniu jesienne fiku miku, w czerwcu bobas w pampersiku. 👶🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Wpadam życzyć wszystkim miłego wieczorku 🥰
Jednak czuję jajnik i to o dziwo ten lewy, bardziej leniwy. No nic, w poniedziałek o 19 monit. Nie liczę na nic, ale seksy są regularnie 😂Księgowa, Marti1984, Ivanka93, Jusia88, Cecylia, Simons_cat, Red555, szona lubią tę wiadomość
PCOS❌
Starania od 11.2019
🏳 - 2022 - IVF.
START IVF - luty 2022; priming estrofenowy.
2 ❄❄
24.03.22 - transfer ❄ 💔😥
27.05.22 - transfer ❄ 💔😥
Naturalne cudy:
26.08.2022 - 11tc poronienie zatrzymane 8+5. 💔
10.01.2023 - 9tc poronienie zatrzymane 6+3 💔
06/07.2024 - stymulacja gonadotropinami.
9 dpo - II
5.08 - 6+2 mamy 4 mm kropeczka i -> 21.08 - 2 cm człowieczka. -> krwawienie -> szpital, krwiak. -> 26.08 - 9+2 2,5 cm malucha. -> 07.09 11+0 4,2 cm -> 20.09 - 12+6 7cm najprawdopodobniej dziewczynki 🩷 -> 10.10 - 15+5 132 g kruszynki 🩷 -> 31.10 - 18+5 259g... chłopaka 😆💙 -> 15.11 20+6 404g zdrowego synka 🩵🥹
Leki: euthyrox N50, Clexane 0,4, Acard 150, Encorton 15 mg - do 13 tc, Glucophage 1500 XR, Prenatal Duo
Zostań z Nami 🙏🙏🙏
-
Cześć dziewczyny.... Tak was sobie zaczęłam czytać i z marszu mam uczucie że trafilam na swój "dom"... ♥ 😂 Dwa lata starań o 2 dziecko. W badaniach wszystko ok lekka niedoczynność ale pod kontrolą... I nic... Miesiac w miesiąc ta sama heca 😂😉🤷♀️ myślałam że tylko ja wyciągam testy że śmieci i rozbieram na części pierwsze biegając po kątach w domu by zobaczyć ten cień cienia 😂😂 dobrze wiedzieć że nie jestem jedyna 😂 ♥️
Marti1984, Maciejka🌸, Cecylia, Simons_cat, Olcykowa, Paulina1106, Red555, szona, Wiolala, Kaśik lubią tę wiadomość
-
Deedee87 wrote:Cześć dziewczyny.... Tak was sobie zaczęłam czytać i z marszu mam uczucie że trafilam na swój "dom"... ♥ 😂 Dwa lata starań o 2 dziecko. W badaniach wszystko ok lekka niedoczynność ale pod kontrolą... I nic... Miesiac w miesiąc ta sama heca 😂😉🤷♀️ myślałam że tylko ja wyciągam testy że śmieci i rozbieram na części pierwsze biegając po kątach w domu by zobaczyć ten cień cienia 😂😂 dobrze wiedzieć że nie jestem jedyna 😂 ♥️
Która nigdy nie wyciągała.... 😂 Wiesz, kamień i te sprawy 😂 i cykl bez siknięcia to cykl stracony. Wiadomka.
Witaj 😊🤭Deedee87, Cecylia lubią tę wiadomość
-
Marti1984 wrote:Która nigdy nie wyciągała.... 😂 Wiesz, kamień i te sprawy 😂 i cykl bez siknięcia to cykl stracony. Wiadomka.
Witaj 😊🤭
No jasne że tak... Nie raz choć już widzę że zaczyna się plamienie stałe u mnie przed okresem to i tak muszę jeszcze jednym sikancem sprawdzić czy czasem jednak to nie tylko plamienie implantacyjne 🙈 i choć wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią że to okres się zbliża to testy z facelle czasem dają złudna nadzieję ta znikoma szarościa co zostaje po reakcji z moczem 😂 No ale cóż..
Nadzieja zdycha ostatnia głośno ryczac 😂😂😂 -
Deedee87 wrote:No jasne że tak... Nie raz choć już widzę że zaczyna się plamienie stałe u mnie przed okresem to i tak muszę jeszcze jednym sikancem sprawdzić czy czasem jednak to nie tylko plamienie implantacyjne 🙈 i choć wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią że to okres się zbliża to testy z facelle czasem dają złudna nadzieję ta znikoma szarościa co zostaje po reakcji z moczem 😂 No ale cóż..
Nadzieja zdycha ostatnia głośno ryczac 😂😂😂
Jakieś testowanie w tym miesiącu? Nie bądź taka, wpisz się! Z chęcią się ustawimy w kolejce pod kibelkiemMaciejka🌸, Deedee87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDeedee87 wrote:No jasne że tak... Nie raz choć już widzę że zaczyna się plamienie stałe u mnie przed okresem to i tak muszę jeszcze jednym sikancem sprawdzić czy czasem jednak to nie tylko plamienie implantacyjne 🙈 i choć wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią że to okres się zbliża to testy z facelle czasem dają złudna nadzieję ta znikoma szarościa co zostaje po reakcji z moczem 😂 No ale cóż..
Nadzieja zdycha ostatnia głośno ryczac 😂😂😂
Rozgość się 🍷🍰☕Deedee87 lubi tę wiadomość
-
Hej laski!
Przepraszam że się nie udzielam, ale jestem u rodziny na Śląsku. Wracamy jutro, także od nowego tygodnia będe ty częściej 🙂
U mnie generalnie bez zmian (ból piersi, ciężkość podbrzusza, wahania nastrojów) oprócz bólu lewej strony podbrzusza (kłucie? dziwne uczucie) i jakiegoś zmęczenia. Jak to nie ciąża i co miesiąc mam mieć tak przed okresem to 🤯.
Spokojnego wieczoru! ❤️👩🏻 31l.
Mięśniak macicy/PCOS/zaburzenia hormonalne
2021r. 2x cb 💔 5tc
30.11.2021r. ⏸ 💚
10dpo - beta 82,7 🙏🏻
12dpo - beta 247,6 🥰
15dpo - beta 1163,5 😌
6+1 mamy ❤️ 110/min
13+1 (I prenatalne) 8.1 cm zdrowego chłopaka 💙😍
21+1 (II prenatalne) 434g 💙
29+1 (III prenatalne) 1447g 🥰
41+2 Franciszek jest z nami ❤️ 23.08.2022 3690g, 54cm
-
Marti1984 wrote:Jakieś testowanie w tym miesiącu? Nie bądź taka, wpisz się! Z chęcią się ustawimy w kolejce pod kibelkiem
Generalnie ovu wypadła w sobotę/niedzielę (temperatury nie mierze ale w tym cyklu robiłam testy ovu bo mam zrobić progesteron) a męża gwalcilam akurat w sobotę więc dziś wypada 6/7 dpo także testy zasadniczo dopiero za tydzień czyli około 11/12 września 🙈 i oczywiście obiecuje sobie ze nie będę nic robić wcześniej tylko zrobiw dopiero jak się okres będzie spóźniał.... bo potem tylko się dołuje biegając o chacie w poszukiwaniu szarości 😉 ale miesiąc w miesiąc tak mówię a wychodzi inaczej 😂😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2021, 22:25
-
Misiaa wrote:Ojej, cóż za słowa..miło mi niezmiernie ale każda z nas jest tu niezwykle silną babką,a ja mam po prostu trochę więcej kłód pod nogami na jakim etapie ? Owulacja pewnie za ok 4-6 dni, więc jutro albo pojutrze zaczynam maraton przez jakies 9 dni seksów :p
-
Wiola, jutro zaczyna się za niewiele ponad godzinę a ja z kolei budzę się codziennie o 3-4, także zajmuję kolejkę! ✊✊
Księgowa, Marti1984, Simons_cat lubią tę wiadomość
-
Usiadłam w końcu, cały dzień biegaliśmy z mała, a to na mecz a potem plac zabaw potem kino i znowu plac zabaw. Na szczęście doszła do etapu, że powoli zasypia sama więc jeszcze ns koniec zaliczyłam 1 odcinek domu z papieru:)
Ciekawa jestem, czy teraz też będę czekać rok na kolejny pozytywny test w sumie to już jest trochę jak ruletka
Zaczęłam brać ten acard nie wiem tylko czy brać to cały cykl czy po obu, bo nie dosłyszałam przez tel 😛 -
Red555 wrote:Usiadłam w końcu, cały dzień biegaliśmy z mała, a to na mecz a potem plac zabaw potem kino i znowu plac zabaw. Na szczęście doszła do etapu, że powoli zasypia sama więc jeszcze ns koniec zaliczyłam 1 odcinek domu z papieru:)
Ciekawa jestem, czy teraz też będę czekać rok na kolejny pozytywny test w sumie to już jest trochę jak ruletka
Zaczęłam brać ten acard nie wiem tylko czy brać to cały cykl czy po obu, bo nie dosłyszałam przez tel 😛
Jeśli chcesz to możesz brać cały cykl. Chyba, że miesiączka będzie "gorsza", wtedy dopiero po jej zakończeniu. 😊Red555 lubi tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
nick nieaktualnyWiolala, czekamy i trzymamy kciuki 🍀🍀
Agusia, śniło mi się że zrobiłaś test i napisałaś nam, że są II kreski ❤
Już nie wspomnę, że szukałam skarpetek w ananasy w Rossmanie i pomogła mi je znaleźć Zielone 🤣. Co ja dziś mialam za sny...Simons_cat, Różowa_90, Księgowa, agusia_246, Jusia88 lubią tę wiadomość
-
Niestety dziewczyny. Taka nauczka od życia, że nie wyciągamy z kosza negatywnych testów i nie próbujemy zamienić ich w pozytywne.
No nic. Jak mam przejąć brzuszek po Justynie to będzie to w tym miesiącu 😊🤞🤞 -
Wiolala wrote:Niestety dziewczyny. Taka nauczka od życia, że nie wyciągamy z kosza negatywnych testów i nie próbujemy zamienić ich w pozytywne.
No nic. Jak mam przejąć brzuszek po Justynie to będzie to w tym miesiącu 😊🤞🤞
Przykro mi ☹️ chociaż myślę, że dalej będziemy te testy wyciągać, taka nasza natura 💁♀️
Trzymam kciuki za nadchodzący cykl 😊