Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Wiesiołek a PMS
Odpowiedz

Wiesiołek a PMS

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • rud@ Nowa

Wysłany: 8 lutego 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    Jestem na forum nowa, choć o fasolkę staramy się już 2 lata (nie polecam nikomu :( ). Po dłuższym czasie starań udałam się do lekarza i zalecił mi badania (ok) i badania męża (tu już gorzej...) oraz zalecił przyjmowanie wiesiołka. W tym miesiącu (3 cykl brania) zadział na śluz- jak żyję takiego nie miałam, co tu dużo gadać- narobiłam sobie nadziei i czekam z niepokojem na testowanie. Aaaallleee pojawiło się coś dziwnego tzn. nie odczuwam niemal żadnych oznak bólu piersi- bywały one znacznie wrażliwsze, bywały wręcz bolące, ale nigdy jeszcze nie mogłam-brzydko mówiąc- miętosić :P bez żadnych problemów tuż przed @. Ból podbrzusza jest znacznie łagodniejszy. Czytałam, że wiesiołek pomaga na PMS, ale to co znalazłam (i to co przekazał lekarz) odnosiło się głównie do psychiczno-depresyjnych oznak. Wiem, że na forum jest sporo zwolenniczek wiesiołka, wiem też, że każda z nas jest inna, ale ciekawi mnie- jak to jest u Was? Czy branie tego suplementu w znaczący sposób zmieniło wasze odczuwanie PMS?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ