Wyczekane II kreseczki z grupy 'pierwsze objawy''
-
WIADOMOŚĆ
-
Alutka ja bym siw brzuchem niw przejmowala,
Mi mowili,ze mam duzy brzuch i ze mala bedzie wielka a polozna powiedziala ze to moze byc ogromna ilosc wod plodowych.
To prawda jak,mi je przebili ... omg!
Moj maz powiedzial ze dziekuje Bogu ze to sie nie stalo w domu bo materac z lozka z sypialni bylby do wyrzucenia a jakby sie to stalo w pomieszczeniu jakims to w zyciu by tego nie wysprzatal.... 😑 naprawde mialam taka ilosc wod ze sama bylam w szoku!
Do tego mala zrobila kupke w brzuchu wiec ta woda byla brudna... 🤪
Kurcze laski mysle o tym sciagaczku mleka elektrycznym, mam reczny i sciagnelam pokarm dopiero 3razy z niego.
Chce elektryczny ale nie wiem co ja bede z tym pokarmem robic ? Wy go dajecie do lodowki? Potem odgrzewacie? Czy mrozicie? Rozmrazacie? Czy jak to wyglada? Bo przeciez mloda i tak musi ciagnac tego cyca co jakies 3h wiec jak odciagne i potem jej dam to potem znow musze odciagnac jak ona spi i tak wkolo...
Nie zrozumcie mnie zle ale chyba nie umiem operowac wstawianiem do lodowki, odgrzewaniem? Kiedy co i jak?👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Właśnie się zebrałam, ogarnęłam, wykąpałam i wyprostowałam włosy na dzisiejsza wizytę, mam nadzieje że z Małym wszystko dobrze,
Później dentysta, będzie usuwać obumarły nerw, trzymajcie za mnie kciuki plis, bardziej się boję dentysty jak ginekologa.... z nerwow mam rozwolnienie.... -
Alutka powiedz, że chciałabyś skorzystać z ulgi dla kobiet w ciąży i usiąść na krześle. I nie mów starym babom tylko w rejestracji bo stare zawsze będą gorzej się czuły i kłótnia plus nerwy gwarantowane. Powiedz paniom w recepcji. No bez jaj.. należy Ci się krzesło. Takie jest prawo wszędzie. Nie tylko w Polsce.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2021, 08:30
25.👩
29.👱♂️
Tadzio/SN/3960 Grudniowy chłopiec 👨🦰
Starania o drugie marzenie/ lipiec 2023 🙏
Styczeń 2024 - pozytywny test ciążowy ⏸️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
21.02- 1 cm małego człowieka ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
I nie martw się wizytą maly na pewno rośnie i ma się dobrze ;*25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Karolcia, niestety ale w moim kraju tego przywileju nie ma Tutaj ciaza do nie choroba.... Ja tez cierpialam z tego powodu w ciazy, nikt mnie nigdzie nie puscil a najlepsze bylo jak jeszcze wbijali mi sie w kolejke 😑
Dlatego Polske lubie za te przywileje ciazowe ale za to nie lubie za szpitale,opieke i porodowki 😐
Alutka mocne kciuki za dzisiejszy dzien!👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Ja bym tam raban zrobiła 🙄😠25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Super, że wszystko jest okej kochana. Na szyjke nie ma reguły. Koleżanka nawet krążek miała założony, w 37 tc jej zdjęli i NIC, poród wywoływany. Ale jak chcesz urodzić wcześniej to chyba dobra wiadomość
Czas pokaże, nie myśl o tym tak intensywnie bo jak na złość urodzisz w 40 tc.
Moja siorka usłyszała że jednak prawdopodobny termin 24.12.. zła jak osa hehe;)
Jestem ciekawa co z moją szyjka. 😏
25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Mówiłaś o tym lekarzowi?25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻 -
Alutka tak bardzo chcesz urodzic w Listopadzie ze moze ci sie to uda ale nie nastawiaj sie bo moze byc rozczarowanie 😂 mi tez lekarz mowil ze urodze tydzien przed terminem a zeby nie indukcja to pewnie jeszzcze bym nosila brzuch😂🤪
A oczyszczanie na twoim etapie tez mialam 😊 z tego co pamietam Niewyspana tez pisala ze mniej wiecej w tym tyg miala...🤗
Wiecie co dzis myslalam Luna jak ty se radzisz w bloku z psem? Ty wstajesz i go wyprowadzasz? Ubierasz Nadie i idziesz czy jak? Nie wyobrazam sobie tego 🤪 Karolcia ty tez w bloku prawda?
Jak wy to ogarniacie? 😂👩 31l. + 👱♂️ 31l.
Marien tych spacerów z psem się boję.. Nie wiem jak to będzie.25.👩
29.👱♂️
6.02 - mamy pęcherzyk 🙊
14.02- jest serduszko ❤️
3.04- 13+4/ 7,21 cm 👶🏻