Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie wydzielina z sutka w 10 dniu po owulacji
Odpowiedz

wydzielina z sutka w 10 dniu po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
1 2 3 4 5
  • gucia_k Znajoma

Wysłany: 14 września 2016, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, dzisiaj jest 10 dni po owulacji (moim zdaniem 11:). Bolą mnie piersi i brzuch jak na miesiączke. po nacisnięciu sutka zauważyłam przeźroczysty plyn który wypływa i odrobina mlecznego czegos:) Skończyłam karmić 2 lata temu prolaktyne mam w normie...Miała któraś z Was tak????:)

• innamorata88 Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprawdź poziom prolaktyny. Wydzielina z sutka jest jednym z objawów hiperprolaktynemii.

Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
  • gucia_k Znajoma

Wysłany: 14 września 2016, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wykonywalam to badanie 2 razy i wynik jest ok

• laila_25 Autorytet

Wysłany: 15 września 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zrob prolaktyne po obciazeniu metoklopramidem porozmawiaj z lekarzem o tym badaniu

ckai43r82q8wblmu.png
    aniołek 01.02.2016r
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ