X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie wydzielina z sutka w 10 dniu po owulacji
Odpowiedz

wydzielina z sutka w 10 dniu po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • gucia_k Znajoma

Wysłany: 14 września 2016, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, dzisiaj jest 10 dni po owulacji (moim zdaniem 11:). Bolą mnie piersi i brzuch jak na miesiączke. po nacisnięciu sutka zauważyłam przeźroczysty plyn który wypływa i odrobina mlecznego czegos:) Skończyłam karmić 2 lata temu prolaktyne mam w normie...Miała któraś z Was tak????:)

• innamorata88 Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprawdź poziom prolaktyny. Wydzielina z sutka jest jednym z objawów hiperprolaktynemii.

Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
  • gucia_k Znajoma

Wysłany: 14 września 2016, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wykonywalam to badanie 2 razy i wynik jest ok

• laila_25 Autorytet

Wysłany: 15 września 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zrob prolaktyne po obciazeniu metoklopramidem porozmawiaj z lekarzem o tym badaniu

ckai43r82q8wblmu.png
    aniołek 01.02.2016r
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ