Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie wydzielina z sutka w 10 dniu po owulacji
Odpowiedz

wydzielina z sutka w 10 dniu po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • gucia_k Znajoma

Wysłany: 14 września 2016, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, dzisiaj jest 10 dni po owulacji (moim zdaniem 11:). Bolą mnie piersi i brzuch jak na miesiączke. po nacisnięciu sutka zauważyłam przeźroczysty plyn który wypływa i odrobina mlecznego czegos:) Skończyłam karmić 2 lata temu prolaktyne mam w normie...Miała któraś z Was tak????:)

• innamorata88 Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprawdź poziom prolaktyny. Wydzielina z sutka jest jednym z objawów hiperprolaktynemii.

Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
  • gucia_k Znajoma

Wysłany: 14 września 2016, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wykonywalam to badanie 2 razy i wynik jest ok

• laila_25 Autorytet

Wysłany: 15 września 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zrob prolaktyne po obciazeniu metoklopramidem porozmawiaj z lekarzem o tym badaniu

ckai43r82q8wblmu.png
    aniołek 01.02.2016r
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ