Wykres -robić już test ciążowy?
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurczę boję się bo mam jakąś taką dziwną pewność że jedna krecha będzie ale zaryzykuje jutro z rana zrobię Przez ostatnie dwa cykle przed okresem bóle były nie do wytrzymania a teraz cisza, tylko tak mnie już coś nerwy ponoszą wczoraj pobiłam narzeczonego he
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 09:57
-
Właśnie nie nakręcam się bo pewnie że lepiej miło się zaskoczyć tak jak mówisz cocosowa kupiłam bobo test duo(swoją drogą fajna rzecz ten test i za dwa zapłaciłam tylko 10zł jeden strumieniowy drugi płytkowy więc zrobię drugi rano ale siostra też widzi kreskę
A Ty ile już się starasz?
U mnie w sumie ciąża byłaby dużym szokiem ponieważ ja mam pcos a mój narzeczony 2% prawidłowych plemnikówWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 12:09
-
jak długie masz cykle? bo stawiałabym, że jeśli około 33 dni to 20dc miałas owulację. Taki trochę wyskokowy Twój wykres?
-
nick nieaktualny
-
jedyne co Ci mogę wywróżyć z Twojego wykresu to to, że o ile owulacja u Cb występuje to już była. Szkoda tylko, że nie prowadzisz wykresu od początku cyklu. Następnym razem postaraj się bo inaczej tu nic nie można powiedzieć oprócz tego co sama wiesz. Jesteś w fazie lutealnej i dlatego temp sa wyższe niż w pierwszej połowie cyklu (byłoby to widoczne gdybyś wcześniej zaczęła robić zapiski) i druga rzecz to na dwoje babka wróżyła. Albo temp nie spadnie i jestes w ciąży albo spadnie i dostaniesz @. Życzę oczywiście tego pierwszego
-
nick nieaktualny
-
Chichibi w 7 dpo wygląda mi to na spadek implantacyjny. Testy zazwyczaj wykrywają 6-10 dzień po implantacji. Idź na bete albo się wstrzymaj z testem domowym żeby się nie smucić na darmo. Tym czasem życzę grocha!!!
-
Aganeska wrote:Chichibi w 7 dpo wygląda mi to na spadek implantacyjny. Testy zazwyczaj wykrywają 6-10 dzień po implantacji. Idź na bete albo się wstrzymaj z testem domowym żeby się nie smucić na darmo. Tym czasem życzę grocha!!!
dałaś mi wiary !Aganeska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny