Wynik bety, a stymulacja letrozolem + duphaston
-
Hej dziewczyny!
Jestem tu nowa, a to mój pierwszy post. Dotychczas przyglądałam się Waszym z boczku.
Dzisiaj zrobiłam betę z krwi i wyszła 17.7 - wiec ucieszyłam się. Kolejną planuje zrobić w poniedziałek dla potwierdzenia.
Lekarka tez tak zaleciła i dodała, ze taki wynik bety może, ale nie musi być wynikiem stymulacji ( przez 5 dni letrozol, a od owulacji duphaston przez 10 dni ). Wczoraj zakończyłam przyjmowanie duphastonu.
Co sądzicie ? -
Nie wiem z jakiego powodu miałaś duphaston ale jeżeli mogę Ci podpowiedzieć to na razie kontynuuj branie go. Ja przyjmowałam przez niedomogę lutealną i po odstawieniu tabletek niestety pierwsza ciążę straciłam.
-
Niestety jestem po dwóch straconych ciążach. Pierwsza 5 lat temu - bliźniaki w 21tc, druga w czerwcu tego roku około 4 tygodnia.
Zdiagnozowano teraz u mnie PCO. Dlatego lekarz zalecił stymulację, gdyż ciężko było się wstrzelić z bardzo długimi i nieregularnymi cyklami.
No duphaston w razie niedomogi.
Wiolala - dziękuje za wiadomość, zdecydowanie mnie pocieszyła! -
Zbadaj sobie również progesteron będziesz wiedziała na jakim jest poziomie i czy musisz dodatkowo się wspomóc.
Ja swój mam baaardzo słabiutki i żeby nie luteina to nie miałabym szans na ciążę. -