X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Wynik testu w drugiej ciąży
Odpowiedz

Wynik testu w drugiej ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • annix93 Nowa

Wysłany: 30 grudnia 2021, 00:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :-) Jestem już szczęśliwą mamą jednego szkraba, zapragnęliśmy z mężem drugiego. W pierwszej ciąży pozytywny wynik miałam już kilka dni przed terminem @. Czy w drugiej ciąży pozytywny wynik pokazał Wam się w podobnym czasie jak w pierwszej? Dziś przypada termin mojej miesiączki i niestety testy nic nie pokazują :-(

• Kraszixp Ekspertka

Wysłany: 30 grudnia 2021, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annix93 wrote:
    Cześć Dziewczyny :-) Jestem już szczęśliwą mamą jednego szkraba, zapragnęliśmy z mężem drugiego. W pierwszej ciąży pozytywny wynik miałam już kilka dni przed terminem @. Czy w drugiej ciąży pozytywny wynik pokazał Wam się w podobnym czasie jak w pierwszej? Dziś przypada termin mojej miesiączki i niestety testy nic nie pokazują :-(

Test zależy od wielu czynników i od samego testu. Ja z pierwszym dzieckiem zrobiłam wiele testów i wszystkie negatywne, a lekarz potwierdził ciążę. Nie martw się owu mogła się przesunąć albo zagnieżdżenie jak u mnie, zrób betę :) ja powinnam być w 5 tygodniu licząc od ostatniej miesiączki, na usg nic nie widać a beta 301 wskazująca na 4 tydzień ciąży :) jutro idę powtórzyć, bez sensu robić testy :)

xnw4vfxm4fgggsa3.png
    7cs
    04.01.2022 kropuś 💝
    31.12.2021 beta HCG 724,500
    29.12.2021 beta HCG 301,100
    24.12.2021 ⏸
    11.07.2019 👧🏼
    19.10.2017 👧🏼
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ