X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Wynik testu w drugiej ciąży
Odpowiedz

Wynik testu w drugiej ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • annix93 Nowa

Wysłany: 30 grudnia 2021, 00:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :-) Jestem już szczęśliwą mamą jednego szkraba, zapragnęliśmy z mężem drugiego. W pierwszej ciąży pozytywny wynik miałam już kilka dni przed terminem @. Czy w drugiej ciąży pozytywny wynik pokazał Wam się w podobnym czasie jak w pierwszej? Dziś przypada termin mojej miesiączki i niestety testy nic nie pokazują :-(

• Kraszixp Ekspertka

Wysłany: 30 grudnia 2021, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annix93 wrote:
    Cześć Dziewczyny :-) Jestem już szczęśliwą mamą jednego szkraba, zapragnęliśmy z mężem drugiego. W pierwszej ciąży pozytywny wynik miałam już kilka dni przed terminem @. Czy w drugiej ciąży pozytywny wynik pokazał Wam się w podobnym czasie jak w pierwszej? Dziś przypada termin mojej miesiączki i niestety testy nic nie pokazują :-(

Test zależy od wielu czynników i od samego testu. Ja z pierwszym dzieckiem zrobiłam wiele testów i wszystkie negatywne, a lekarz potwierdził ciążę. Nie martw się owu mogła się przesunąć albo zagnieżdżenie jak u mnie, zrób betę :) ja powinnam być w 5 tygodniu licząc od ostatniej miesiączki, na usg nic nie widać a beta 301 wskazująca na 4 tydzień ciąży :) jutro idę powtórzyć, bez sensu robić testy :)

xnw4vfxm4fgggsa3.png
    7cs
    04.01.2022 kropuś 💝
    31.12.2021 beta HCG 724,500
    29.12.2021 beta HCG 301,100
    24.12.2021 ⏸
    11.07.2019 👧🏼
    19.10.2017 👧🏼
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ