X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Wynik testu w drugiej ciąży
Odpowiedz

Wynik testu w drugiej ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • annix93 Nowa

Wysłany: 30 grudnia 2021, 00:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :-) Jestem już szczęśliwą mamą jednego szkraba, zapragnęliśmy z mężem drugiego. W pierwszej ciąży pozytywny wynik miałam już kilka dni przed terminem @. Czy w drugiej ciąży pozytywny wynik pokazał Wam się w podobnym czasie jak w pierwszej? Dziś przypada termin mojej miesiączki i niestety testy nic nie pokazują :-(

• Kraszixp Ekspertka

Wysłany: 30 grudnia 2021, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annix93 wrote:
    Cześć Dziewczyny :-) Jestem już szczęśliwą mamą jednego szkraba, zapragnęliśmy z mężem drugiego. W pierwszej ciąży pozytywny wynik miałam już kilka dni przed terminem @. Czy w drugiej ciąży pozytywny wynik pokazał Wam się w podobnym czasie jak w pierwszej? Dziś przypada termin mojej miesiączki i niestety testy nic nie pokazują :-(

Test zależy od wielu czynników i od samego testu. Ja z pierwszym dzieckiem zrobiłam wiele testów i wszystkie negatywne, a lekarz potwierdził ciążę. Nie martw się owu mogła się przesunąć albo zagnieżdżenie jak u mnie, zrób betę :) ja powinnam być w 5 tygodniu licząc od ostatniej miesiączki, na usg nic nie widać a beta 301 wskazująca na 4 tydzień ciąży :) jutro idę powtórzyć, bez sensu robić testy :)

xnw4vfxm4fgggsa3.png
    7cs
    04.01.2022 kropuś 💝
    31.12.2021 beta HCG 724,500
    29.12.2021 beta HCG 301,100
    24.12.2021 ⏸
    11.07.2019 👧🏼
    19.10.2017 👧🏼
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ