Zagadka w testowaniu, kto pomoże?
-
Witam
Kobietki moje drogie mam pytanie odnośnie zrobionego przed chwilą testu-otóż przed wczoraj i wczoraj miałam plamienie, okresy mam nieregularne ale nie ma dużej rozbieżności a nigdy wcześniej tak nie miałam,jak miał być okres to było plamienie i zaraz był. Więc dziś zrobiłam test ciążowy, ale pod ręką miałam tylko takie z allegro dołączone do testów owu-pojawiła się kreska kontrolna gruba czyli niby test ok, a druga jest średnia, ale na opakowaniu jest zapisane że pozytywny jak 2 kreski grube, a negatywny jak jest tylko kontrolna, no więc jak to rozumieć? Chciałabym jechać po drugi, ale do wieczora nie mam auta więc się denerwuję i pytam Was?
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję za odpowiedź-wieczorem lub jutro skoczę do apteki, ale do tego czasu chyba zwariuję
Dziś już nie mam plamienia. A kilka dni temu tak strasznie bolały mnie piersi, że wiedziałam że coś jest nie tak-nigdy mnie tak nie bolały, ale nie powiązałam tego ze sobą. Już nie mogę się doczekać kiedy zrobię test...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej kochane podpowiedzcie mi czy możliwe, że kiedy zrobiłam pierwszy test ovu był negatywny a po kilku godzinach zrobiłam następny i pozytyw???
Niby śluz jest taki jak powinien być i właśnie powinna być owulacja więc może faktycznie dobrze wyszedł??? -