X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie zbyt wczesne krwawienie
Odpowiedz

zbyt wczesne krwawienie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Gokalinka Debiutantka

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,
    Nie wiem co się dzieje, może któraś z Was miała coś podobnego?
    Nigdy nie miesiączkowałam regularnie, ale ostatnia faza cyklu (od owulacji do miesiączki) zawsze trwała u mnie 15 dni, a 16 dnia następował spadek temperatury i przychodziła @. W ostatnich 15 dniach cyklu temperatura utrzymywała się zawsze na poziomie ok. 37 - 37,2. W tym cyklu jednak było zupełnie inaczej, 12 dnia temperatura spadła do 37,7 i pojawiło się lekkie plamienie, 13 dnia tak samo, 14 dnia było już 36,6 i niestety pojawiło się już krwawienie... 12 dnia miałam ogromną nadzieję ze to plamienie implantacyjne, jednak dziś (tzn. 14 dnia) krwawienie jest zbyt silne, żeby było implantacyjnym... Poza tym trzeci dzień temperatura jest już bardzo niska jak na mnie... Wiecie, czym to może być spowodowane?? Ostatnio (2 miesiące temu) miałam robione badania na progesteron i prolaktynę i wszystko było ok.) czy to możliwe że to hormony? albo bardzo wczesne poronienie? Może któraś z Was coś takiego przeżyła, pomocy...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ