Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie zbyt wczesne krwawienie
Odpowiedz

zbyt wczesne krwawienie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Gokalinka Debiutantka

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,
    Nie wiem co się dzieje, może któraś z Was miała coś podobnego?
    Nigdy nie miesiączkowałam regularnie, ale ostatnia faza cyklu (od owulacji do miesiączki) zawsze trwała u mnie 15 dni, a 16 dnia następował spadek temperatury i przychodziła @. W ostatnich 15 dniach cyklu temperatura utrzymywała się zawsze na poziomie ok. 37 - 37,2. W tym cyklu jednak było zupełnie inaczej, 12 dnia temperatura spadła do 37,7 i pojawiło się lekkie plamienie, 13 dnia tak samo, 14 dnia było już 36,6 i niestety pojawiło się już krwawienie... 12 dnia miałam ogromną nadzieję ze to plamienie implantacyjne, jednak dziś (tzn. 14 dnia) krwawienie jest zbyt silne, żeby było implantacyjnym... Poza tym trzeci dzień temperatura jest już bardzo niska jak na mnie... Wiecie, czym to może być spowodowane?? Ostatnio (2 miesiące temu) miałam robione badania na progesteron i prolaktynę i wszystko było ok.) czy to możliwe że to hormony? albo bardzo wczesne poronienie? Może któraś z Was coś takiego przeżyła, pomocy...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ