Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:babcia mi mowila zeby patrzec jak facet traktuje dzieci, starcow i zwierzeta, jesli dobrze to dobrym jest czlowiekiem jesli ich ignoruje czy gnebi to jest zlym czlowiekiem
amelia04072006, gigsa lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:babcia mi mowila zeby patrzec jak facet traktuje dzieci, starcow i zwierzeta, jesli dobrze to dobrym jest czlowiekiem jesli ich ignoruje czy gnebi to jest zlym czlowiekiem
o tototoamelia04072006, gigsa lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dotik wrote:hmm, że była @ i ciąża?
-
Iza75 wrote:noooo...chociaz słyszałam wczesniej,ze tak moze byc ale jakos tak niedowierzalam...no i jeszcze ta laska, której testy negatywne wychodzily do 50-ktoregos dnia cyklu...oczywiscie pomyslalam o sobie...bez sensu...ale juz ziareno zasiane i sie wkurwiam jeszcze bardziej...na siebie tym razem
no rozumiem Cię. zawsze się znajdzie jakaś niteczka nadziei, której się kurczowo zlapiemy... mamy pokręcone w tych naszych babskich czuprynach!jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dotik wrote:no rozumiem Cię. zawsze się znajdzie jakaś niteczka nadziei, której się kurczowo zlapiemy... mamy pokręcone w tych naszych babskich czuprynach!
a potem jeszcze bardziej boli rozczarowanie...cholera jasna zbliżam sie do mojego progu 36 dni cyklu i kurwa nic a nic, tylko pobolewanie brzucha i jajników
-
Iza75 wrote:noooo...chociaz słyszałam wczesniej,ze tak moze byc ale jakos tak niedowierzalam...no i jeszcze ta laska, której testy negatywne wychodzily do 50-ktoregos dnia cyklu...oczywiscie pomyslalam o sobie...bez sensu...ale juz ziareno zasiane i sie wkurwiam jeszcze bardziej...na siebie tym razem