Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już sama nie wiem czy w nie wierzę czy nieSylwia87 wrote:Tzn, to, że plamienie to nie oznacza nowego cyklu. Krwi póki co nie mam, mam tylko śluz podbarwiony krwią, ale tempka spada i w cuda nie wierze

-
no to wez ty mnie nie denerwuj, po co ci kondolencje skladam? jutro moge ale dzisiaj ? chorobaSylwia87 wrote:Tzn, to, że plamienie to nie oznacza nowego cyklu. Krwi póki co nie mam, mam tylko śluz podbarwiony krwią, ale tempka spada i w cuda nie wierze

Sylwia87 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny proszę tu o mnie nie zapominać, rzadko jestem to fakt, szkoła praca i rzygi ktorych ja nie lubię już bardzo 4 razy dziennie. Zaczynamy 10 tydzień i co raz gorzej zamiast co raz lepiej się czuję, ale może to znaczy ,że Ktoś odwrotnie. Jutro idziemy sę podglądać więc proszę trzymać kciuki! Ja dzielnie was podczytuję i nieustannie za wszystkie babki trzymam kciuki, z nadzieją wielką czekałam co tam się u czekających spóźniających okaże. Widzę, że jeszcze nie wszystko stracone. Działąjcie kobitki, całuje
Asha, amelia04072006, mik82 lubią tę wiadomość
-
alez my pamietamy pomponikpompon wrote:Dziewczyny proszę tu o mnie nie zapominać, rzadko jestem to fakt, szkoła praca i rzygi ktorych ja nie lubię już bardzo 4 razy dziennie. Zaczynamy 10 tydzień i co raz gorzej zamiast co raz lepiej się czuję, ale może to znaczy ,że Ktoś odwrotnie. Jutro idziemy sę podglądać więc proszę trzymać kciuki! Ja dzielnie was podczytuję i nieustannie za wszystkie babki trzymam kciuki, z nadzieją wielką czekałam co tam się u czekających spóźniających okaże. Widzę, że jeszcze nie wszystko stracone. Działąjcie kobitki, całuje