X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • Iza75 Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pa dziewuszki :-)

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    no dooooobraaaa to odpoczywajcie,kochajcie sie i dobrze śpijcie :-) buzi i do juterka
    Ty również :* :*

• gigsa Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdążyłam?

Iza75 lubi tę wiadomość

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • Iza75 Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczytałam na tym wątku wspierających sie świetych kobiet ;-)..
    poleciałam tam z wolą walki ale mi sie odechciało...to jakis kosmos dla mnie i jestem przerażona, że młode dziewczyny myśla w ten sposób...21 wiek kurwa...
    ja nie jestem w stanie dyskutowac z kims kto jest tak...nawet nie wiem jak to nazwac...nie dzisiejszy to złe słowo...ślepy, głupi czy cholera wie co...już nawet nie chodzi o brak tolerancji bo to oczywiste...nie ma sensu walczyc z wiatrakami :-/
    inna sprawa...niech sie kiszą we własnym sosie, bagienku raczej..jak najdalej od nas...szkoda zeby jakas wariatka nam zaczela tu wlazic i pierdolić farmazony...
    naprawde nie sądziłam że można miec tak popierdolone w mózgu...ta mizzelka...matko bosko..:-(...przerażające to jest...
    już jestem w stanie zrozumiec stare babcie...ale to???

moja siora jest baaaardzo wierzącą i praktykującą katoliczką...ale jest przy tym normalna osoba, dzięki Bogu :-)..i nawet sie zabezpiecza! ;-)...chyba muszę ją uświadomić, żemoże rozgrzeszenia nie dostac hahahahaa...kurwa załamka naprawde..

współczuje facetom tych lasek...choc pewnie są takimi samymi deklami jak one...jeśli naprawde seks ma oznaczac wyłącznie prokreacje to ja pierdole...to co? tak jak w monthy pytonie (uwielbiam :-) )..mam 2 dzieci, po 2 stosunkach..inne słowa ale sens ten ;-)

swoją droga tez bym została ukamieniowana za swoje poczynania ;-)..z niektórych wcale dumna nie jestem ale takie życie...świetych nie ma aż tak wielu ;-)

no to se pogadałam ale Was juz nie ma...buzia

Asha, mik82 lubią tę wiadomość

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • Iza75 Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    Zdążyłam?
    ooo jestes :-)..ale znając zycie pewnie znikasz bo tylko ja tu sie placze aktualnie ;-)

Asha lubi tę wiadomość

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem :-) co sie dzialo jak mnie nie bylo?

Iza75, Ania_84 lubią tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest ktos??? :-(

Iza75 lubi tę wiadomość

• Iza75 Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Jest ktos??? :-(
    no ja sie tu plącze tylko

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    poleciałam tam z wolą walki ale mi sie odechciało...to jakis kosmos dla mnie i jestem przerażona, że młode dziewczyny myśla w ten sposób...21 wiek kurwa...
    ja nie jestem w stanie dyskutowac z kims kto jest tak...nawet nie wiem jak to nazwac...nie dzisiejszy to złe słowo...ślepy, głupi czy cholera wie co...już nawet nie chodzi o brak tolerancji bo to oczywiste...nie ma sensu walczyc z wiatrakami :-/
    inna sprawa...niech sie kiszą we własnym sosie, bagienku raczej..jak najdalej od nas...szkoda zeby jakas wariatka nam zaczela tu wlazic i pierdolić farmazony...
    naprawde nie sądziłam że można miec tak popierdolone w mózgu...ta mizzelka...matko bosko..:-(...przerażające to jest...

moja siora jest baaaardzo wierzącą i praktykującą katoliczką...ale jest przy tym normalna osoba, dzięki Bogu :-)..i nawet sie zabezpiecza! ;-)...chyba muszę ją uświadomić, żemoże rozgrzeszenia nie dostac hahahahaa...kurwa załamka naprawde..

współczuje facetom tych lasek...choc pewnie są takimi samymi deklami jak one...jeśli naprawde seks ma oznaczac wyłącznie prokreacje to ja pierdole...to co? tak jak w monthy pytonie (uwielbiam :-) )..mam 2 dzieci, po 2 stosunkach..inne słowa ale sens ten ;-)

swoją droga tez bym została ukamieniowana za swoje poczynania ;-)..z niektórych wcale dumna nie jestem ale takie życie...świetych nie ma aż tak wielu ;-)

lepiej bym tego nie ujęła , ja się jeszcze plącze tutaj :P

Iza75, Asha lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    K
    Iza75 wrote:

Kocham cie Izunia :-)

Iza75 lubi tę wiadomość

• Iza75 Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    K

Kocham cie Izunia :-)
    :-) a ja Ciebie :-)
    no jak tam? ojciec posiedział z deka

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze ze gdzies chodzilyscie znowu ;-) i jak bylo???

• Asha Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    :-) a ja Ciebie :-)
    no jak tam? ojciec posiedział z deka

No kurwa :-( posiedzila bo wolne ma..teraz poszedl....deszcz napierdala :-( zmoknie biedak...;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Ogólnie dziewczyny zrezygnowały z walki z przyczyn które wymieniła Iza :P :P

Iza75 lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    lepiej bym tego nie ujęła , ja się jeszcze plącze tutaj :P

Czesc slonce...z jakiego to watku???

• Iza75 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    nie no nie chodziłysmy..dziewczyny sie zmyly zaraz jak przyszlam to tylko poszlam tam poczytac i mi sie odechcialo walczyc...onetez nie byly, pewnie z tego samego powodu..nie warto

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Ogólnie dziewczyny zrezygnowały z walki z przyczyn które wymieniła Iza :P :P

Ale na jakim watku to bylo?

• Asha Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    nie no nie chodziłysmy..dziewczyny sie zmyly zaraz jak przyszlam to tylko poszlam tam poczytac i mi sie odechcialo walczyc...onetez nie byly, pewnie z tego samego powodu..nie warto

Az tak zle :-(

• Iza75 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    No kurwa :-( posiedzila bo wolne ma..teraz poszedl....deszcz napierdala :-( zmoknie biedak...;-)
    nie przychodzi codziennie to niech posiedzi czasem :-) ojciec w koncu nie ;-)..parasola trza mu bylo dac

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Czesc slonce...z jakiego to watku???
    heja :) pomagamy , wspieramy

‹‹ 1637 1638 1639 1640 1641 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ