Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Pajaczki to od krazenia napewno...bo zyly tworza malutkie bzylki zeby doprowadzic krew...bylas u kardiologa?
-
Asha wrote:I co powiedzial
Kazał nosić lecznicze rajstopy ucisk owe cały dzień ( nie noszę)
I takie tam co robić żeby było lżej, ale to już sama wiedziałam i robiłam wcześniej. Dał te tabletki, ale nie pomagały, a ze się staramy to nie biorę -
Asha wrote:Hmmmm....moim zdaniem ja bym szukala kogos bo pajaki na nogach masz od tego ze ci nogi puchna nie odwroynie....sprawdzal ci ktos czy organizm wody nie nabiera
-
Asha wrote:Hmmmm....moim zdaniem ja bym szukala kogos bo pajaki na nogach masz od tego ze ci nogi puchna nie odwroynie....sprawdzal ci ktos czy organizm wody nie nabiera
-
gigsa wrote:Zrobił usg żył. Powiedział, że żyły drożne i ze widocznie tak mam.... czyli standard
Kazał nosić lecznicze rajstopy ucisk owe cały dzień ( nie noszę)
I takie tam co robić żeby było lżej, ale to już sama wiedziałam i robiłam wcześniej. Dał te tabletki, ale nie pomagały, a ze się staramy to nie biorę
Problem kochanie z tymi zylami ze jak ci sie trafi klot to wtedy juz jest tragedia totalna...dlatego te rajstopy sa ratunkiem na to...bo wtedy przestaniesz chodzic wogole -
Asha wrote:Problem kochanie z tymi zylami ze jak ci sie trafi klot to wtedy juz jest tragedia totalna...dlatego te rajstopy sa ratunkiem na to...bo wtedy przestaniesz chodzic wogole
-
Asha wrote:No to ja bym sprobowala to sprawdzic bo objawy na to mi wskazuja...a jezeli to to jest zwykla tabletka do wziacia i bedziesz sikac czesciej i po sprawie