Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Cwalinka wrote:to ja tez poprosze z orlenu z innej stacji mi nie smakuje albo frappe z MCDonlada (moze masz blizej)
ja tez w pracy siedzie
w koncu moja prac apolega na klepaniu w kalawiaturke 
Oby nie widzieli na jaki temat to przejdzie
rybka, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
bedziemy cie bronicmik82 wrote:No ja jestem w pracy...ale jak poczytałam dziś od rana to ja już pierdole tą pracę...i tak dziś wcześniej wychodzę więc dzień już na straty puściłam....w końcu jutro też jest praca nie?....no chyba że moi prezesi zadecydują inaczej

mik82 lubi tę wiadomość
-
ej to przyjdz do mnie pojdziemy se do konina pojdziesz na bete spowrotem pojdziem po kawe i pojdziem do mnie mala pielgrzymkaamelia04072006 wrote:trzeba bylo nie proponowac
wez no jedz do orlenu to mnie na bete zawieziesz 
o ktorej bedziesz??
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
to dokładnie tak jak mojaCwalinka wrote:to ja tez poprosze z orlenu z innej stacji mi nie smakuje albo frappe z MCDonlada (moze masz blizej)
ja tez w pracy siedzie
amelia04072006, rybka lubią tę wiadomość
-
ojjj widze ze sie polubimy nie dosc ze te same kawy to i klepanie w klawiaturke mamy obcykane nawet w pracyCwalinka wrote:to ja tez poprosze z orlenu z innej stacji mi nie smakuje albo frappe z MCDonlada (moze masz blizej)
ja tez w pracy siedzie
amelia04072006, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
taaaa ja mam se jechac do konina to se od razu na bete bym jechalarybka wrote:ej to przyjdz do mnie pojdziemy se do konina pojdziesz na bete spowrotem pojdziem po kawe i pojdziem do mnie mala pielgrzymka
o ktorej bedziesz??
. a tak ze mi sie nie chce to se posiedze w domu
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH