Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Morusek, generalnie zaraz po operacje to jest najgorzej, każdego dnia było już lepiej. Ból fizyczny jest... nie ma co ukrywać, jest on do przeżycia. Tutaj Emkowie różnie to przeżywali. U nas było kiepsko bez leków przeciw bólowych się nie obyło. W K. też prosiliśmy o dodatkowe kroplówki, a na wypis dostaliśmy jeszcze receptę na ketonal.
Dużo ulgi przenosi okłady, pielęgniarki będą je robić, ale wy też możecie sobie kupić taki żelowy- przyda się! Miejcie ze sobą swoje tabletki przeciwbólowe.
Przez 3 m-c należy sę oszczędzać, ale moj emek nie dał rady i zaczął dość szybko być aktywny sportowo. Ale przez ten czas cały czas czuł czasem bol, czasem dyskomfort. Morusek jest to do przeżycia, ale tego czasu nie wspominam dobrze. Postępujcie zgodnie z instrukcją od dr.
Do K. weź może klapki/kapcie, bieliznę (najlepiej do wyboru luźną , obcisłą) , na sale pojedzie w skarpetkach - może być mu zimno, kup wodę mineralną- najlepiej z dziupkiem, po zabiegu będzie leżeć, głowa na płask.
W tym dniu też dbaj o siebie, bo będziesz jego jedynym wsparciem. -
amelia04072006 wrote:a do czego ci @?
czym szybciej zaczniesz tym szybciej zacznie dzialac. to nie ma wplywu na okres
znowu bedziesz mierzyc czas ?
a nie podnosilas nigdy sama eutyroxu?jak sama nie podniosłam eutyroxu? nie rozumiem tego zdania
-
Ania_84 wrote:uhh włąsnie dostalam opis jak wyglada biospja i jak pozniej po niej faceci to przechodza.. ;/ uhh
no współczuję Twojemuale to ma pomóc! więc po będziesz całować i dmuchać na jajeczka żeby nie bolały
mik82 lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nooo nie dam pielegniearc robic mu okladzikow najajcenta
ja je bede robic
dotik, mik82 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Morusek, generalnie zaraz po operacje to jest najgorzej, każdego dnia było już lepiej. Ból fizyczny jest... nie ma co ukrywać, jest on do przeżycia. Tutaj Emkowie różnie to przeżywali. U nas było kiepsko bez leków przeciw bólowych się nie obyło. W K. też prosiliśmy o dodatkowe kroplówki, a na wypis dostaliśmy jeszcze receptę na ketonal.
Dużo ulgi przenosi okłady, pielęgniarki będą je robić, ale wy też możecie sobie kupić taki żelowy- przyda się! Miejcie ze sobą swoje tabletki przeciwbólowe.
Przez 3 m-c należy sę oszczędzać, ale moj emek nie dał rady i zaczął dość szybko być aktywny sportowo. Ale przez ten czas cały czas czuł czasem bol, czasem dyskomfort. Morusek jest to do przeżycia, ale tego czasu nie wspominam dobrze. Postępujcie zgodnie z instrukcją od dr.
Do K. weź może klapki/kapcie, bieliznę (najlepiej do wyboru luźną , obcisłą) , na sale pojedzie w skarpetkach - może być mu zimno, kup wodę mineralną- najlepiej z dziupkiem, po zabiegu będzie leżeć, głowa na płask.
W tym dniu też dbaj o siebie, bo będziesz jego jedynym wsparciem.
Mus to mus...co sie nie robi dla dziecimik82 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Mus to mus...co sie nie robi dla dzieci
Asha, mik82 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:no bo jak mi buja sie tsh to se reguluje dawke hormonu
-
Ania_84 wrote:ja pozniej musze urodzic wiec bedzie po pol bolu na lebka
pocałuj, ale się zbytnio nie rozczulaj bo lepiej mieć nie będziesz
-
Asha wrote:O to to to .... I upewnij sie ze bedzie to widzial
i nic nie bedzie pamietalmik82 lubi tę wiadomość