Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:bo mysle zeby sprawdzic progesteron
ale juz nic nie odstawiam bo sie was bojedotik, Sylwia87 lubią tę wiadomość
-
dotik wrote:no właśnie! powinnaś Amelia codziennie zapisywać, co się dzieje. że Cię noga zaswędziała, ucho zabolało, że miałaś ochotę na śledzia z bitą śmietaną itp. żebym ja potem wiedziała, czego mam się doszukiwać po owu!
jedyna szyjka ktora dala mi do myslenia i bol brzucha inny niz na @ bo na samym srodku brzucha.dotik lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:no wlasnie ja sie obserwowalam zeby to wiedziec na zas i kurna ja nic nie mialam tego czego nie mialam wczesniej. nic o czym laski pisza na of.
jedyna szyjka ktora dala mi do myslenia i bol brzucha inny niz na @ bo na samym srodku brzucha.
Moja szyja tez sie przesunela na srodeknormalnie jest na lewo troche
nie na prawo jest /fuck
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 20:21
mik82, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:no wlasnie ja sie obserwowalam zeby to wiedziec na zas i kurna ja nic nie mialam tego czego nie mialam wczesniej. nic o czym laski pisza na of.
jedyna szyjka ktora dala mi do myslenia i bol brzucha inny niz na @ bo na samym srodku brzucha.amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Moja szyja tez sie przesunela na srodek
normalnie jest na lewo troche
nie na prawo jest /fuck
Asha lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:i gites jest ?
nie ma tragedii, lh:fsh troszkę za wysoki, tsh 2,03. nic takiego z czym na gwałt trzeba by coś robić. więc postymulować tu i ówdzie nie zaszkodziAsha lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.