Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
mik82 wrote:zryta jestem, ale ze mną dzieje się coś złego psychicznie już
ja ciągle tylko ryczę i to zaczynam ryczeć 8-9 dpo i kończę 2 dnia @. Jeszcze dwa miesiące i koniec kontrolowania śluzu, tempki, szyjki itd. Nie wiem co z tego wyjdzie, ale będę się starała pójść na odwyk bo to jest już nałóg, okrutny który mnie zjada od środka. Mój powiedział że mi pomoże, zobaczymy? Tak się dłużej nie da żyć...ja tak już nie chcę żyć
Tulam kochanamik82, dotik lubią tę wiadomość
-
dotik wrote:Amelia! nikt tu nie myśli, że wciskasz nam cokolwiek! Kochana! pomagasz i to bardzo! my głośno myślimy, zastanawiamy się, pierdu pierdu. masz nadal pomagać i nie chowaj się do skorupki nam jak żółw!
-
amelia04072006 wrote:z lutka progesteron wyjdzie malo wiarygodny
zawsze masz takie skape @?
no szału z nimi nie ma, chociaż w ostatnim cyklu były 4 dni@ i 1 plamienia. teraz się zapowiada, że jutro już tylko plamienie...
amelia04072006 wrote:tak mi przykroAsha wrote:Owszem
Asha lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
amelia04072006 wrote:ja juz tez spadlam na taki poziom ze balam sie noga ruszyc zeby nie rozwalic tempki, zawalilam wszystko, mysli kraza przy jednym temacie. nie mialabym juz sil na dalej.
mala poprawka. odkad maluda jest na swiecie probujemy, ale nie wychodzilo. nie wiem co sie stalo ze w tedy za trybilo ale chyba nie na dlugo skoro i ciaza poleciala i tak mi hormony sfiksowaly.
nie wiem czy bez stymulacji bym cos zdzialala a przeciez i endo chcial mi dac clo. wybralam mniejsze zlo.
powtorze znalazlam cos co mi pomoglo, pochwalilam sie bo chcialam pomoc a nie kazac brac na sile.
zle zrobilam
Ale przeciez nikt nie mowi ze komus cos kazesz, skad ty to wzielas????amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:ja juz tez spadlam na taki poziom ze balam sie noga ruszyc zeby nie rozwalic tempki, zawalilam wszystko, mysli kraza przy jednym temacie. nie mialabym juz sil na dalej.
mala poprawka. odkad maluda jest na swiecie probujemy, ale nie wychodzilo. nie wiem co sie stalo ze w tedy za trybilo ale chyba nie na dlugo skoro i ciaza poleciala i tak mi hormony sfiksowaly.
nie wiem czy bez stymulacji bym cos zdzialala a przeciez i endo chcial mi dac clo. wybralam mniejsze zlo.
powtorze znalazlam cos co mi pomoglo, pochwalilam sie bo chcialam pomoc a nie kazac brac na sile.
zle zrobilamdotik, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
dotik wrote:Amelia! nikt tu nie myśli, że wciskasz nam cokolwiek! Kochana! pomagasz i to bardzo! my głośno myślimy, zastanawiamy się, pierdu pierdu. masz nadal pomagać i nie chowaj się do skorupki nam jak żółw!
Wlasnieamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Ale przeciez nikt nie mowi ze komus cos kazesz, skad ty to wzielas????
Asha, dotik, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:dlatego tak mi wszystko w życiu dobrze wychodzi.
zmiana tematu
czemu musisz odstawić lutkę na dwa dni bo ja znów czegoś nie kumam? -
Asha wrote:Jakies nowe objawy?
no właśnie! powinnaś Amelia codziennie zapisywać, co się dzieje. że Cię noga zaswędziała, ucho zabolało, że miałaś ochotę na śledzia z bitą śmietaną itp. żebym ja potem wiedziała, czego mam się doszukiwać po owu!mik82, Asha, Sylwia87 lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
amelia04072006 wrote:dotik a ty jakies badania robilas?
dotik lubi tę wiadomość