Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
dotik wrote:ale clo to przecież antyestrogen...
clo chcialmi dac endo ale ja go nie chcialam bo nie chodzilabym na monitoring a on czesto powoduje przerost pecherzykow a nawet torbiele. jesli nie zostanie podany w odpowiednim momencie zastzryk na pekniecie to moga byc tylko problemy. jak dla mnie dodatkowe miesiace problemow.dotik lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:dong to fitoestrogeny. Działa podobnie jak clo, które zawiera estrogeny sztuczne. Dong ma roślinne, naturalne. Dodatkowo dong wspomaga endo.
jest łagodniejsza wersja clo. clo jest na tyle silne ze jesli nie dostaniesz nic na oslone endometrium to zostanie ono zniszczone. dong pomaga w tworzeniu endometrium, i wspomaga stymulacje czyli wzrost pecherzykow
Wszystko by bylo pieknie jakby nie to, ze w normalnych warunkach mi clo nie potrzebne..wiec dong jezeli dziala jak clo mi moze wszystko rozjebacnie wiem..u was nawet jak cos pojdzie nie tak to do gina mozecie pojsc a ja kurwa nic nie moge zrobic...moim zdaniem to nawet tego donga trzeba z monitoringiem brac jak to ma takie dzialanie jak mowisz
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Wszystko by bylo pieknie jakby nie to, ze w normalnych warunkach mi clo nie potrzebne..wiec dong jezeli dziala jak clo mi moze wszystko rozjebac
nie wiem..u was nawet jak cos pojdzie nie tak to do gina mozecie pojsc a ja kurwa nic nie moge zrobic...moim zdaniem to nawet tego donga trzeba z monitoringiem brac jak to ma takie dzialanie jak mowisz
ja oprocz wiekszej ilosci sluzu nie zauwazylam nic dziwnego
nie wiem asha ale ja bym zaryzykowala- ja nic nie sugeruje sie znaczy . -
amelia04072006 wrote:clo masz dawke hormonu olbrzymia
ja oprocz wiekszej ilosci sluzu nie zauwazylam nic dziwnego
nie wiem asha ale ja bym zaryzykowala- ja nic nie sugeruje sie znaczy .
Tylko ze jak mi rozpierdoli wszystko przed iui to nawet ta szanse strace...troche za pozno jest -
Asha wrote:Tylko ze jak mi rozpierdoli wszystko przed iui to nawet ta szanse strace...troche za pozno jest
umozliwi ci prawidlowy rozwoj endometrium
bedziesz miec prawidlowy cykl- zobacz na moje wczesniejsze
ja myslalam ze ty sie boisz o epilepsje. o hormony to ty na pewno sie nie bojWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 19:31
-
amelia04072006 wrote:ale co ma ci rozpierdolic?
umozliwi ci prawidlowy rozwoj endometrium
bedziesz miec prawidlowy cykl- zobacz na moje wczesniejsze
ja myslalam ze ty sie boisz o epilepsje. o hormony to ty na pewno sie nie boj
epilepsje tez sie boje
Prawidlowy cykl to ja mam...a moge stracic i jak mi rozwali to bede musiala dluzej czekac na ivf czy co tam...gdyby bylo wczesniej to moze by bylo wart ale chyba jest dla mnie za pozno -
nick nieaktualny
-
Asha wrote:epilepsje tez sie boje
Prawidlowy cykl to ja mam...a moge stracic i jak mi rozwali to bede musiala dluzej czekac na ivf czy co tam...gdyby bylo wczesniej to moze by bylo wart ale chyba jest dla mnie za pozno -
nick nieaktualny
-
Asha wrote:epilepsje tez sie boje
Prawidlowy cykl to ja mam...a moge stracic i jak mi rozwali to bede musiala dluzej czekac na ivf czy co tam...gdyby bylo wczesniej to moze by bylo wart ale chyba jest dla mnie za pozno
a czemu myślałaś, żeby go brać skoro z cyklem u Ciebie w porządku?jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Asha wrote:Wystarczy Amelia ze bede miec torbiel, ja tu nawet nie mam gdzie pojsc z tym
laski ja powiedzialam co bralam i dam sobie reke uciac ze to on pomogl. robilam badania i z takimi badaniami nie powinnam miec tej ciazy. co z tymi informacjam,i zrobicie wasza sprawa.
asha , tak jak mowi cwalinka, rob tak jak chcesz ale ty juz teraz boisz sie wszystkiego i nie wierzysz ze ci sie moze udac. nie dziwie sie jakby co - cokolwiek postanowisz ja trzymam kciuki -
nick nieaktualny