Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Ze cie nie bedzie
Dziekipewnie znowu jakis ciekawy temat mnie ominie
ale ta gra co wczoraj Ania wspominala o niej to musze za nia sie rozejrzec i sie kupic po wyplacieAnia_84, Asha lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:urok weekendow, postaram sie byc z doskoku jak wrocimy
pewnie znowu jakis ciekawy temat mnie ominie
ale ta gra co wczoraj Ania wspominala o niej to musze za nia sie rozejrzec i sie kupic po wyplacie -
Cwalinka wrote:urok weekendow, postaram sie byc z doskoku jak wrocimy
pewnie znowu jakis ciekawy temat mnie ominie
ale ta gra co wczoraj Ania wspominala o niej to musze za nia sie rozejrzec i sie kupic po wyplacie
No ja chyba tez...niezmierna hahaha -
nick nieaktualnyhihi trza sobie jakos zycie erotyczne ubarwic
ja mam dwoch fioletowych przyjaciol jeden duzy drugi maly, byl tez ring na fiutka ale peknal
i wiecie ze sama to musialam zamowica maz sie zdziwil ze ja takie rzeczy zamowilam
ale sie cieszyl
a macie jakies gadzety godne polecenia?Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:hihi trza sobie jakos zycie erotyczne ubarwic
ja mam dwoch fioletowych przyjaciol jeden duzy drugi maly, byl tez ring na fiutka ale peknal
i wiecie ze sama to musialam zamowica maz sie zdziwil ze ja takie rzeczy zamowilam
ale sie cieszyl
a macie jakies gadzety godne polecenia?
Ty wiesz, ze ty musisz fote zapodac, czy nie wiesz jeszcze hahahahIza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
heheh
no chyba tak
moze sie ukaza wreszcie
wiecie ze dzis snilo mi sie biopsja ze lekarz wychodzi i mowi z emamy milion ple,nikow.. i ze odrazu podchodzimy do in vitro.. a pozniej widzialam dwie krechy ..
zryty mam łeb jak pierondotik, Asha, Cwalinka, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:hihi trza sobie jakos zycie erotyczne ubarwic
ale sie cieszyl
a macie jakies gadzety godne polecenia?
Moj sie cholera zgodzic nie chce...i samo kombinuje i twierdzi ze on mi wszystko zastapi...no naiwne to