Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:tak na noc nie dobrze, jutro zaczniesz rzygać i nie bedziesz wiedziec czy z ciazy czy z przejedzenia
-
Asha wrote:Tu neurolog taki sam kretyn...jak bylam na konsultacji to mi powiedzial ze leki bedzie mi w ciazy dopiero zmienial....????..... Jak kurwa w ciazy jest najwieksze ryzyko!!!!!!...... Juz nie wspomne nawet ze chcial mi zmienic na prochy ktore w stanach sa wycofane i wogole nie powinny byc w ciazy brane bo maja najwyzszy odsetek ciaz z dziecmi uposledzonymi....no kurwa z kim tu gadac????
-
a no i jedno co mi powiedzial moj neurolog to ze on nie widzi zadnych przeciwskazan do stymulacji do in vitro.. jedyne na co sie nie zgodzi to na porod naturalny .. nie wiem czemu sie tak uczepil tego ;/
-
Ania_84 wrote:Asha bo tak przelecialam przez kilka str powiedz mi czy Ty kiedykolwiek bylas stymulowana ?? typu CLO itp ??
i jak reagujesz na Inocudo , jesli bralas donga to na niego jak ?
bo skoro u Ciebei jest to na podłozu hormonalny to jesli stosujesz te wszytskie leki to przy InVitro nie powinno byc duzych problemow..
wiekszosc z tych lekow to to samo co biora do IUI.. wiadomo moze w wiekszych dawkach ..
u mnie nie wiadomo czy jest to na podloz hormonalnym... bo lekarz stwierdzil ze jest to epilepsja w wieku dojrzewania.. czyli tez podjerzewam hormony ..
tak wlasnie sie zastanwiam .. szkoa ze niema teraz nie mam jakiejs wizyty u mojego bo by sie podpytala
a maz tu w Pl jakiegos neurolog a ?? z ktorym moglabys na skypie czy tel pogadac ??
Nigdy nie bylam stymulowana niczym
Clo nigdy nie bralam bo mam normalna owu, inocudo teraz zaczelam pierwszy raz....
A rodzilas juz...nie rodzilas, Ania ja wiem ze ty chcesz pomoc, ale ja juz rodzilam imciaze przeszlam...i kiepsko bylo uwierz mi
-
amelia04072006 wrote:45 lat
pewno dlatego
kiedys mi imponowal ale po dluzszym wspolzyciu stwierdzam ze teraz bede szukac 18 latka
no może nie 18latka, ale gdybyś sobie walnęła romans z młodszym jurnym...amelia04072006 lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.