Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:To po czym pozna ze nie dziala hahahha jak go nawet nie wlaczy hahhaa
dotik, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:to nie moga tego skonsultowac lub ciebie wyslac do kogos kto przemysli plan dzialania i oni w/g beda dzialac ?
strzyka mi w dupie
Tu neurolog taki sam kretyn...jak bylam na konsultacji to mi powiedzial ze leki bedzie mi w ciazy dopiero zmienial....????..... Jak kurwa w ciazy jest najwieksze ryzyko!!!!!!...... Juz nie wspomne nawet ze chcial mi zmienic na prochy ktore w stanach sa wycofane i wogole nie powinny byc w ciazy brane bo maja najwyzszy odsetek ciaz z dziecmi uposledzonymi....no kurwa z kim tu gadac???? -
amelia04072006 wrote:no probuje i jak swymi laskawie wielkimi grabiami wlaczy telegazete to sie zastanawia jak z tego wyjsc wiec sie drze - MATKA !!!!
buahahahaa z ciekawości, w jakim on wieku jest?
amelia04072006 lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Asha wrote:Tu neurolog taki sam kretyn...jak bylam na konsultacji to mi powiedzial ze leki bedzie mi w ciazy dopiero zmienial....????..... Jak kurwa w ciazy jest najwieksze ryzyko!!!!!!...... Juz nie wspomne nawet ze chcial mi zmienic na prochy ktore w stanach sa wycofane i wogole nie powinny byc w ciazy brane bo maja najwyzszy odsetek ciaz z dziecmi uposledzonymi....no kurwa z kim tu gadac????
no kopytka opadają...jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
amelia04072006 wrote:nie przejdzie mam szympansa szczekajacego ktory wazy 36 kg . ludzia sie go boja
szukajcie dalej co sie staloCwalinka lubi tę wiadomość
-
Asha bo tak przelecialam przez kilka str powiedz mi czy Ty kiedykolwiek bylas stymulowana ?? typu CLO itp ??
i jak reagujesz na Inocudo , jesli bralas donga to na niego jak ?
bo skoro u Ciebei jest to na podłozu hormonalny to jesli stosujesz te wszytskie leki to przy InVitro nie powinno byc duzych problemow..
wiekszosc z tych lekow to to samo co biora do IUI.. wiadomo moze w wiekszych dawkach ..
u mnie nie wiadomo czy jest to na podloz hormonalnym... bo lekarz stwierdzil ze jest to epilepsja w wieku dojrzewania.. czyli tez podjerzewam hormony ..
tak wlasnie sie zastanwiam .. szkoa ze niema teraz nie mam jakiejs wizyty u mojego bo by sie podpytala
a maz tu w Pl jakiegos neurolog a ?? z ktorym moglabys na skypie czy tel pogadac ??amelia04072006 lubi tę wiadomość