Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:powiem szczerze ze nie zalapalam i albo to juz ta pora albo babelki zybko do glowy mi poszly
Takie powiedzenie jest u nas....ze jest taki zapierdol, ze czlowiek lata z pusta taczka i nie ma czasu jej zaladowacCwalinka lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:ja zawsze boje sie tego co "zas" bedzie
Przyszlosci nie ma...jest tylko ta chwila ktora jest teraztylko to sie liczy...jutra moze nie byc....bez sensu jest marnowac teraz na myslenie o czyms co moze sie nigdy nie wydarzyc
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej moje kochane :-* wróciłam w końcu do domu
tak to jest jak się idzie bez terminu . Mam dobre i złe wieści dla samej siebie . Dobra jest taka ze progesteron wynosi 32.15ng/ml, prolaktyna 124mIu/l no i beta 8.46 - dla nich norma jest od 10 kazali powtórzyć po 72 godzinach
wytrzymam . Przeraziłam się że każą mi robić kolposkopie . Po badaniu baba rysowała mi na kartce jak wygląda moja szyjka macicy a jak powinna wyglądać
miałam robiona juz kiedyś kolposkopie i wszystko było okej a teraz coś jest nie tak?! Termin mam na 24 listopada . Jak zapytalam co jeśli będę w ciąży?! Powiedziała mi że musze zrobić badanie?!!!!! Przyślą mi do domu wyniki cytologi do 2 tygodni!!!! I co ja mam myśleć o tym?! Ryczę wkurwiam się i nie wiem co robić modlić się żeby beta wzrosła czy nie . Kurwa nie nawidze tego
poszłam po coś zupełnie innego ale wspomniałam ze ostatnio podczas seksu i po bolało mnie podbrzusze . I teraz jeszcze te 2 dniowe plamienie i zaczęli mnie badać! Zrobili mi nawet testy na wszystkie intymne infekcje i pobrali krew kurwa na HIV i inne syfy debile
oooooo
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:Hej moje kochane :-* wróciłam w końcu do domu
tak to jest jak się idzie bez terminu . Mam dobre i złe wieści dla samej siebie . Dobra jest taka ze progesteron wynosi 32.15ng/ml, prolaktyna 124mIu/l no i beta 8.46 - dla nich norma jest od 10 kazali powtórzyć po 72 godzinach
wytrzymam . Przeraziłam się że każą mi robić kolposkopie . Po badaniu baba rysowała mi na kartce jak wygląda moja szyjka macicy a jak powinna wyglądać
miałam robiona juz kiedyś kolposkopie i wszystko było okej a teraz coś jest nie tak?! Termin mam na 24 listopada . Jak zapytalam co jeśli będę w ciąży?! Powiedziała mi że musze zrobić badanie?!!!!! Przyślą mi do domu wyniki cytologi do 2 tygodni!!!! I co ja mam myśleć o tym?! Ryczę wkurwiam się i nie wiem co robić modlić się żeby beta wzrosła czy nie . Kurwa nie nawidze tego
poszłam po coś zupełnie innego ale wspomniałam ze ostatnio podczas seksu i po bolało mnie podbrzusze . I teraz jeszcze te 2 dniowe plamienie i zaczęli mnie badać! Zrobili mi nawet testy na wszystkie intymne infekcje i pobrali krew kurwa na HIV i inne syfy debile
oooooo
-
nick nieaktualnyStaraczka GIGSA w ciazy
a ty sie nie denerwuj tobie nie wolno, trzymam kciuki zeby bet wzrosla a napewno zadnego ingerecyjnego badania nie zrobia i mysle zebys poszla do innego gina, chocbyy prywatnie napewno w UK jakis przyjmujeamelia04072006, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny