Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:ojj ja sie nie wypowiem.. niby czesc mowi zeby wziasc no spe a czesc jest przeciw nospie na poczatku ..;/
teraz jest już prawie ok, ale czytałam, że częste skurcze też nie są dobre. I weź tu człowieku bądź mądry
-
Moe dziewczyny bardziej podpowiedza .. ale wcale sie nie dziwie.. ze czlowiek nie wie co robic ;/
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:to takie zachcianki przedowulkowe
u mnie to norm przed owulka
dzikeuje dobrze..
maz.. nabral po wynikach nadziei .. i gada do swojego przyrodzenia..no ku*** tworzyc tworzyc nie opier*** sie
zobzymy jutro wizyta ... po niej bedziemy wiedziec co dalej
ty jak tam sie czujesz ?? umawialas sie na ta wizyte do kliniki co pisalas ?bo tutaj przychodnia wysyła referencje czy cos takiego i dopiero wtedy dadzą Ci termin
Czuję się raz lepiej raz gorzej to zależy czy się nudzę za bardzo ... wraca często ta myśl czemu znow to samochyba bym wolała nie znać tych wynikow bety ... nie wiedzieć ... ale nic trzeba się zbadać i dopiero wtedy się zaczniemy starać
zobaczymy co nam zaoferują
jak nic to mąż już mowil że odłożymy trochę kasy i będziemy się badać w Polsce
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygigsa wrote:Ja jestem, ale tylko z doskoku na razie. Brzuch mnie trochę boli i nie wiem czy mogę wziąć nospe, bo mam tylko max czy lepiej nic nie brać
poleż i się zrelaksuj
-
Staraczka to czekamy i trzymam kciuki zebyscie trafili na rozsadnych lekarzy
a co do tych nbadan t jeden z nich to jest w kierunku zaburzen krzepliwosci -
nick nieaktualny
-
dzieki dziewczynki
zobaczymy co ma byc tobedzie.. poki co czuje spokoj ..taki wewnetrzny .. choc wiem ze jesli powiedza nam gorsze jakies info .. to poczuje jakby ktos mi podcial skrzydla.. ale damyrade nawet wtedy25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:ja w sumie tez bym cos zjadla ale nie wiem co
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-